Blagdansko razdoblje savršeno je vrijeme za eksperimentiranje sa šljokicama i glitterom

| Beauty |

Video tutorial za glamurozan i svjetlucavi blagdanski make-up

Blagdansko razdoblje savršeno je za one koji obožavaju glitter, šljokice i nešto intenzivniji make-up za koji inače nemaju hrabrosti i potreban im je razlog kako bi napravili odmak od svoje make- up rutine. U ovim danima možete si dopustiti baš sve, svjetlucave oči ili usne, trepavice posute glitterom ili one u bojama.

Blagdanski make- up
Blagdanski make- up

Srebrna, zlatna i crvena već su tradicionalno boje koje volimo nositi u blagdansko vrijeme, a zasigurno svi imamo te nijanse u našim neseserima pa neće biti potrebna ni kupnja novih proizvoda. Ipak ako se želite počastiti s nečim novim predlažemo zanimljive trepavice ili crveni ruž koji ćete moći nositi i ostatak godine.

Blagdanski make- up
Blagdanski make- up

Kao i uvijek, očišćena i njegovana koža osnovni je preduvjet za lijep i uredan make-up. Podlogu, korektor i puder za fiksiranje nanosite baš kao i uvijek, a nakon toga prepustite mašti na volju i poigrajte se sjajnim sjenilima, ruževima, eye linerima u boji, gliterom, trepavicama i neizostavnim crvenim ružem.
Kako bi vam olakšali put do savršenog blagdanskog makeupa pronašli smo video tutorial koji će vam korak po korak objasniti kako da ovih blagdana izgledate kao kraljica.

Gold Glitter Cat Eye Makeup Tutorial