Biologique Recherche maska koja pruža trenutačni učinak »liftinga«

| Beauty |

Biologique Recherche maska

Kao i svi organi, koža je podložna starenju. Ona je istinska zaštitna barijera i s vremenom prolazi kroz brojne promjene. Lice postaje naborano, gubi volumen i opušta se. Zbog labavljenja kože, lice gubi svoj uobičajeni oblik i može izgledati estetski neuravnoteženo. Iz Biologique Recherchea dolazi istinska inovacija protiv opuštanja kože -maska Platysma koja je posebno osmišljena da djeluje na oval lica. U samo jednom tretmanu kombinira prednosti antigravitacijske maske i maske protiv ptoze za redefinirane konture lica, skladnije volumene i vidljivo redefiniranu liniju čeljusti.

Inspiriran medicinsko-estetskom tehnikom liftinga, Biologique Recherche je razvio ovu masku koja je odlično rješenje protiv opuštenosti kože te djeluje na pojavu njene spuštenosti. Natopljena formulom s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka protiv ptoze, za podizanje i učvršćivanje kože, ona pruža istinski učinak »liftinga«. Volumeni lica postaju skladniji, a oval redefiniran.

Biologique Recherche maska

Zahvaljujući rastezljivosti tkanine i svom univerzalnom obliku, Platysma se prilagođava svakom licu i omogućuje savršeno privijanje uz područje ispod brade, osiguravajući stalno prianjanje tijekom cijelog nošenja za optimiziranu učinkovitost. Obogaćena peptidima slatke bijele lupine, ekstraktom smilja i morskim egzopolisaharidom iz mora Iroise, aktivnim sastojcima protiv ptoze par excellence, djeluje protiv gravitacijske sile za bolje strukturirano i funkcionalno očuvanje kožnog tkiva. Tako volumeni ponovo postaju skladniji, a oval lica redefiniran.

S djelovanjem liftinga, oslonjenim na kompleks crvenih algi i plod tare, kao i ekstrakt manioke, pruža istinski učinak zatezanja. Crte lica trenutačno postaju zategnute, konture vidljivo redefinirane i pravilnije. Naposljetku, aktivni sastojci za učvršćivanje pomoći će zategnuti kožu, zagladiti kožno tkivo te pojačati tonus za zadržavanje i poboljšanje ovala lica.