Biljni keratin vraća život suhoj i oštećenoj kosi

| Beauty |

PhytoKeratin linija za njegu syhe i oštećene kose
PhytoKeratin linija za njegu syhe i oštećene kose

Biljni keratin nove generacije, sličan prirodnom keratinu kose glavni je sastojak PhytoKeratine linije za njegu oštećene kose, koja se sastoji od tri proizvoda – obnavljajućeg šampona i maske za oštećenu kosu te termo zaštitnog obnavljajućeg spreja. Kao i svi proizvodi za njegu kose iz laboratorija Phyto, tako i ova linija zadovoljava visoke kriterije ekološke svijesti, kombinirajući samo najbolje botaničke sastojke uz svesrdnu pomoć znanosti.

Obnavljajući šampon i maska za oštećenu kosu obogaćeni su kompleksom hidroliziranih proteina biljaka kvinoje, lupine i graška, s izuzetnim hidratizirajućim i obnavljajućim svojstvima te sadrže i ekstrakt divlje maćuhice, poznat po svojim omekšavajućim i hidratizirajućim svojstvima.

PhytoKeratin linija za njegu syhe i oštećene kose
Phyto šampon

Šampon čisti i vraća snagu oštećenoj i lomljivoj  kosi, oslabljenoj svakodnevnim štetnim vanjskim čimbenicima (sušenjem, češljanjem, ravnanjem). Njegovim redovnim korištenjem, kosi se vraća snaga i fleksibilnost i ona postaje svilenkasto mekana.

PhytoKeratin linija za njegu syhe i oštećene kose
Phyto maska

Maska za kosu dodatno sadrži i rižine ceramide koji zaglađuju ljuskice i ispunjavaju mikrooštećenja na vlaknima kako bi ojačali osjetljivu kosu. Redovnim korištenjem oštećena vlakna kose se dubinski popravljaju te se kosi vraća snaga i fleksibilnost i ona postaje svilenkasto mekana.

Phyto termo-zaštitni sprej za oštećenu kosu

Termo-zaštitni obnavljajući sprej obnavlja i čuva unutarnju strukturu vlasi kako bi kosa bila svilenkasta, meka i sjajna. Njegova ekskluzivna formula trenutačno djeluje i daje dugotrajne rezultate: botanički keratin djeluje dubinski i rekonstruira vlas, a hijaluronska kiselina osigurava optimalnu hidrataciju. Inkapsulirani ceramidi djeluju na površini vlasi te obnavljaju i zaglađuju kutikulu popunjavajući mikropukotine. Ekstrakt biljke yun zhi sadrži proteine koje se aktiviraju toplinom i zadržavaju botanički keratin duboko u kosi - unutarnja struktura vlasi je ojačana, a vlas zaštićena od topline tijekom sušenja ili ravnanja.

Njega oštećene kose posebno je važna u ovoj novonastaloj situaciji u kojoj se svi nalaze, kad su boravak u zatvorenom prostoru, manjak svježeg zraka i stres uzeli svoj danak koji utječe na strukturu i kvalitetu kose. Upravo će proizvodi iz PhytoKeratine linije kosi vratiti potrebnu živost i ukrotiti je te ju na adekvatan način pripremiti za ljeto i povećano izlaganje sunčevim zrakama. Proizvode iz laboratorija Phyto moguće je pronaći u Müller poslovnicama, u svim bolje opskrbljenim ljekarnama te na web shopu Delmeriona.