Bijeli božur i propolis novi Apivitini aduti protiv starenja i umora

| Beauty |

Apivita - nova Bee Radiant linija

Linija sadrži pet proizvoda koji svojim visokim udjelom prirodnih sastojaka (od 96 do 99 %) zadovoljavaju potrebe svih koji od proizvoda protiv starenja kože očekuju više.

APIVITA, grčki brend prirodne kozmetike napravio je veliki zaokret u svojoj Bee Radiant liniji, koja sprječava razvijanje znakova starenja kože te djeluje protiv umora. Naranča, kao dosadašnji glavni sastojak, zamijenjena je bijelim božurom, kako bi se stvorio višedimenzionalni mehanizam koji doseže novu razinu u zaštiti i regeneraciji kože. Bee Radiant linija, koja se sastoji od pet proizvoda tako će u potpunosti zadovoljiti potrebe onih koji uz sebe žele imati prirodnog, a moćnog saveznika protiv znakova starenja kože.

Bee Radiant gel krema lagane teksture protiv starenja i znakova umora, krema bogate teksture protiv starenja i znakova umora, krema za područje oko očiju protiv starenja i znakova umora, noćni balzam za detoksikaciju i protiv umorne kože i serum za sjaj kože i protiv znakova umora daju zdravi sjaj koži i svježinu zahvaljujući ekstraktu bijelog božura.

Apivita - nova Bee Radiant linija
Apivita - nova Bee Radiant linija

Svi proizvodi iz ove linije sadrže minimalno 96% prirodnih sastojaka, poboljšavaju kolagen, elastin i sintezu hijaluronske kiseline, dajući dobru hidrataciju, više elastičnosti te mlađi izgled kože zahvaljujući patentiranom ekstraktu propolisa, glikogen biljci i prirodnom glikoinu. Učinkovitost patentiranog ekstrakta propolisa potvrđena je s osam kliničkih studija te značajno smanjuje utjecaj slobodnih radikala i štiti kožu od agresora iz okoliša.

APIVITA i u novoj Bee Radiant liniji zamjenjuje vodu prirodnim organskim infuzijama koje svojim proizvodima daju uglavnom antioksidativna svojstva. S obzirom da većina kozmetičkih proizvoda sadrži 70% vode, APIVITA proizvodi su u svojoj bazi bogati antioksidativnim učincima poput organskog šipka iz Nymfala, Florina odabranog za liniju Bee Radiant. Plodovi šipka bogati su izvorom vitamina C, jabučne kiseline, antocijanina, flavonoida i šećera, a postotak tih proteina prolazi kroz infuziju, pridajući joj tako snažne antioksidativne i hidratantne osobine.

Apivita Bee Radiant liniju, kao i ostale proizvode iz Apivita asortimana moguće je nabaviti putem web shopa – www.delmerion.hr, u Apivita trgovini u Splitu, na policama Muller trgovina te u ljekarnama širom Hrvatske.