Besprijekorni sjaj uz Labello njegujuće ulje za usne

| Beauty |

Labello njegujuće ulje za usne

Usne bez sjaja su kao kolač bez glazure. Sjajila su svima omiljeno pomagalo koje će u svakoj prilici naglasiti vaše usne te im dati malo boje za dodatnu svježinu. Ono što nas sprječava da ih koristimo onoliko često koliko bismo htjeli je to što velika većina sjajila čini usne ljepljivim, masnim te ih isušuje. No, to nije slučaj novog Labello njegujućeg ulja za usne koji zahvaljujući uljima 100 % prirodnog porijekla bez voskova pruža vašim usnama intenzivnu njegu te im istovremeno daje nevjerojatan sjaj za njihov puniji izgled.

Isprobajte ovaj hit kojem je nemoguće odoljeti. Lagana veganska formula trenutačno čini usne mekšima te ih dugotrajno hidratizira. Od sada uz Labello njegujuće ulje za usne možete uživati u njegovanim i sjajnim usnama bez neugodnog osjećaja ljepljivosti.  Idealan izbor za ljubiteljice diskretnih balzama bit će Labello njegujuće ulje za usne ružičaste boje koje usnama daje potpuno prirodnu nijansu dok će Labello njegujuće ulje za usne prozirne boje usnama pružiti samo blagi sjaj. lako se prilagođavaju svim tonovima kože i kombiniraju s vašim omiljenim ruževima.

Labello njegujuće ulje za usneLabello njegujuća ulja za usne napravljena su od veganske formule, s uljima 100 % prirodnog porijekla i ne sadrže mineralna ulja. Ova ulja za usne čine najbolju kombinaciju koja daje vašim usnama zavodljiv sjaj i punoću, a istovremeno pruža hidrataciju i intenzivnu njegu.