Benefit kozmetika konačno je stigla u Hrvatsku!

| Beauty |

Benefit dostupan u Hrvatskoj

Od otvaranja prvog butika Benefit 1976. godine, blizanke Jean i Jane Ford nastoje obrve učiniti još ljepšima, a danas, s više od 1.700 barova za obrve i 40 godina iskustva, Benefit kozmetika stekla je ugled u cijelom svijetu kao poslodavac kozmetičarki br. 1 u svijetu te istinski autoritet za obrve.

Benefit dostupan u Hrvatskoj

Smijeh i humor su sastavni dio ovog popularnog američkog branda, ali to nikako ne znači da Benefit svoj posao ne shvaća ozbiljno – inovativne formule koje su kreativni timovi razvijali godinama stvorile su smione proizvode poput Benefit bestsellera kao što su Hoola bronzeri, POREfessional primer za smanjivanje bora, they're real! maskara te širok raspon proizvoda za obrve poput BROWVO! primera, goof proof olovke za obrve i mnogi drugi.
Brojci od 45 zemalja u kojima su prisutni Benefit proizvodi pridružila se i Hrvatska u kojoj Benefit proizvode možete pronaći ekskluzivno u odabranim Douglas parfumerijama.

Benefit dostupan u Hrvatskoj

Osim popularnih Benefit proizvoda, koji će svojim pristupačnim cijenama razveseliti većinu zaljubljenica u ovaj brand, u Douglas parfumerijama Benefit ima i svoj Brow Bar na kojemu možete oblikovati obrve po želji i osjećati se čarobno.

Benefit dostupan u Hrvatskoj

Kako bi približili Benefit kozmetiku hrvatskoj javnosti, u Splitu i Zagrebu su ovoga utorka i četvrtka organizirana druženja za novinare, blogere i influencere na kojima su predstavnici Benefita održali kratku prezentaciju o brandu, kao i demonstraciju uljepšavanja obrva. Prisutni su imali priliku iz prve ruke saznati sve zanimljivosti i prednosti Benefit proizvoda, upoznati novu kolekciju proizvoda za obrve, a uz fotkanje i candy bar sa šećernom vatom, zabave i smijeha nije nedostajalo!

Benefit dostupan u Hrvatskoj

Predstavnici Benefita su izrazito zadovoljni pozitivnim reakcijama i oduševljenjem koje je njihov dolazak u Douglas parfumerije izazvao. „Za nas je bilo jako važno doći na tržište Hrvatske jer smo prepoznali veliki potencijal koji tržište ima. Naš plan je nastaviti razvijati Benefit brand diljem svijeta te svakoj ženi učiniti dostupnom našu uslugu uređivanja obrva putem Brows bara. Danas smo jednostavno sretni što smo ovdje u Hrvatskoj!“, izjavio je Guillaume Mercadie, predstavnik Benefita na eventu.