Beauty trik za savršene nude usne

| Beauty |

Instagram / @gigihadid

Znamo tajnu prekrasnih nude usana Gigi Hadid koje i vi možete postići. Proizvod koji vam je potreban već svi imate u svojim kozmetičkim torbicama te spremno čeka da ga upotrijebiti u svrhu ruža za usne.

Tko bi pomislio da čak i ljepotice poput supermodela Gigi Hadid imaju stvari na sebi oko kojih se žale?! U intervjuu za W Magazine, Gigi je rekla kako smatra svoje usne pretamnima. O da...
Međutim ova 22-godišnja ljepotica pronašla je rješenje te koristi korektor kao ruž za usne. Ovaj trik primjenjuje već dugi niz godina, a još uvijek ga koristi.

Instagram / @gigihadid

Prije nego li nanesete korektor na usne, važno je napraviti peeling. Samo njegovane i glatke usne uz korektor izgledaju lijepo. Slično kao i kod tamnijih nijansi ruževa za usne, kao i onog crvenog.
Nakon peeling nanesite balzam za usne i pustite da ga usne dobro upiju. Tek zatim možete nanijeti korektor na usne. Gigin najdraži korektor je onaj SuperStay 24 Hour Conceal koji je razvio Maybelline i koji nam se uskoro vraća na police. Nakon korektora nanesite prozirno sjajilo za usne kako bi unijeli život na svoje usne.