Beauty trik: Kako se ljubiti bez razmazivanja ruža?

| Beauty |

Poljubac
Poljubac

Sve djevojke u vezi (ili koje idu na spoj!) imaju veliku dilemu na dnevnom repertoaru: Nositi ruž ua usne ili ne? Najčešće nijedan ruž koji kupimo nije otporan kao oni divni filmski ruževi koji ostaju savršeno na mjestu i nakon najvrućih scena ljubljena, dok mi izgledamo kao da nas je nešto izgrizlo ili pretuklo, ovisno o boji ruža naravno.

Međutim, postoje načini kako smanjiti razmazivanje ruža prilikom ljubljenja, iako se podrazumijeva da ćete maramice, olovku za usne, ruž i korektor nositi sa sobom.

Za početak, birajte vodootpornu olovku za usne. Uvjerili smo se da MAC-ove olovke u tubici (ne klasične koje se šilje) imaju veliku izdržljivost, no možete pronaći i jeftinije opcije, dok god se držite rubrike "vodootporno". Sljedeći korak podrazumijeva ruž bogate, guste formule. Predznak "vodootporan" ili "dugotrajan" je vrlo poželjan. Također, svi ruževi mat teksture su dugotrajniji od onih satenskog ili bisernog sjaja jer su nešto suši.

Za najdugotrajniji ruž za usne prvo nanesite primer za usne, a zatim olovku kojom ćete sasvim obrubiti i popuniti usne. Zatim odaberite dugotrajan ruž po želji i nanesite ga preko cijele olovke i "poljubite" papirnatu maramicu kako biste uklonili onu prvotnu masnoću. Sljedeći korak traži novu maramicu, koju ćete sasvim rastegnuti i nasloniti preko usana, onda ćete uzeti kist s matirajućim prozirnim (bijelim) puderom u prahu ili kamenu kojim ćete prijeći preko maramica i preko usana. Čini se kao bezvezan korak, ali maramica je dovoljno prozračna da pusti sasvim dovoljno pudera na ruž, čime će ruž postati dugotrajniji, ali i više matiran. Za kraj možete nanijeti još jedan sloj ruža za usne, no to i nije potrebno, s obzirom na to da onda riskirate grudaste usne.

Ako vam se i nakon svega ovoga ruž ipak malo rastopi po vašem licu, ali i licu vašeg partnera, njemu ponudite maramicu, a svoje razmazane rubove popravite korektorom i spužvicom. Vjerujemo da će vam uz ove savjete ljubljenje raditi manje beauty probleme!

Mat usne glavni su trend!
Mat usne