Beauty trendovi kojima smo spremni reći zbogom u 2017.

| Beauty |

6 beauty trendova koje ne želimo vidjeti u 2017.
6 beauty trendova koje ne želimo vidjeti u 2017.

 Ok, priznajemo, volimo isprobavati nove stvari i nove trendove. I dok su neki trendovi apsolutno fascinantni za gledanje na YouTubeu, obično nakon svega ipak zaključimo da zahtijevaju previše vremena i truda za naš svakodnevni život. Prema tome, drage naše obožavateljice makeupa, ovih 6 trendova smo ostavili u 2016.!

KONTURIRANJE

Bilo je zabavno jedno vrijeme, ali znate da su se stvari otele kontroli kada ljudi počnu koristiti različite kućne stvari za pomoć. Plus: ne želimo svi na licu imati kuteve, oštre linije i sjene. Malo rumenila može učiniti sasvim dovoljno. (i dovoljno suptilno!) 

AGRESIVNI STROBING

Neke sjajne nijanse na obrazima i jagodicama? Da, naravno. Ali metalik traka koju se vidi na tri metra? Ne, hvala. 

INSTAGRAM OBRVE

Znate ih. Vidjeli ste ih. Možda ste ih čak jedno vrijeme i imali. Ekstra velike, ekstra tamne i previsoko na licu kao da smo se vratili u 90-te, ali nikoga ne zavaravaju. Ove godine, prirodnije je bolje i držat ćemo se onoga što imamo.

BAKING (LICA NARAVNO!)

Također poznato i kao umakanje lica u fiksirajući puder, ostavljanje na odstoji i blendanje na kraju. Znamo da je šminka ovako dugotrajnija, ali je također i umjetnija.

PRECRTAVANJE USANA

Dvije riječi: duck face. Postoji tanka linija između popunjavanja usana da izgledaju voluminoznije i izgledanja kao da imate alergijsku reakciju. Možemo li svi u 2017. malo odložiti olovke za usne?

SIMETRIČNE KOVRČE

Odložite sušilo za kosu. Preskočite fen frizuru. Spavajte više. Ove godine sve se vrti oko prirodne teksture vaše kose!