Beauty trendovi koji će vladati u 2018. godini

| Beauty |

Obzirom na to da je kraj godine, internet je prepravljen mišljenjima i komentarima (još više nego obično) o tome koji su najbolji trendovi za 2017. godinu, najbolja frizura godine, šminka, restorani... Iako svi volimo te popise, Pinterest je odlučio napraviti nešto drugačije i gledati unaprijed. Povlačenjem podataka od svojih 48 milijuna korisnika, Pinterest je napravio listu trendova koje ćemo viđati u 2018.godini.

Sjajila za usta, pixie frizura i olovka ispod očiju samo su neki od trendova koji su se našli na popisu. No, iznenađujuće je to što se na popisu ne nalaze stvari poput highlightera, mat ruža za usne i pletenica. Iako sumnjamo da su to trendovi koji će se tako lako zaboraviti, možda su ih se ljudi već zasitili? U nastavku pogledajte popis beauty trendova koji će vladati u 2018.

1. Dugačke trepavice

Beauty trendovi za 2018.

Pinterest kaže da iako se i dalje brinemo  našim obrvama, središte pozornosti u 2018. biti će trepavice. Potraživanja za trepavicama već su u ovoj godini puno porasla, a raspolaže se s mnogo opcija. Od umetanja trepavica, seruma za brži rast sve do umjetnih trepavica koje se lijepe pomoću magneta.

2. Pixie frizura

Beauty trendovi za 2018.

Spremljeni pinovi za pixie frizure također su mnogo porasli u odnosu na prošlu godinu, a zahvaljujući Cari Delevigne i Zoe Kravitz ova frizura nikad nije bila privlačnija.

3. Duge ekstenzije

Beauty trendovi za 2018.

Ako ipak niste tip za kratku kosu, trend u 2018. će također biti duge ekstenzije. Iako ovaj stil mogu nositi Beyonce i Kim Kardashian te pritom izgledati nevjerojatno seksi, nismo baš sigurni da bi tako dobro izgledao na nama ostalima. Izgleda da ćemo ga ipak još viđati u 2018. pa tko zna, možda nas i iznenadi.

4. Geometrijska manikura

Beauty trendovi za 2018.

Svake godine u modi je neka nova vrsta manikure, a nakon trenda predugih noktiju, debelog gela i 3D manikure moramo priznati da nam se ovaj trend napokon sviđa.

5. "Mokra" frizura

Beauty trendovi za 2018.

Još jedan eksperiment zahvaljujući Kim Kardashian postaje moderan, no moramo priznati da nam se ovaj izgled doista sviđa i veselimo se što ćemo ga još viđati i na drugim osobama.

6. Olovka ispod očiju

Beauty trendovi za 2018.

Mogli bi smo reći da je ovo jedan od trendova koji se vraća u modu, obzirom na to da je olovka ispod očiju bila popularna neke 2006. godine, ali pošto je beauty svijet mnogo napredovao od tada, sada olovka ispod očiju ima priliku pokazati svoju pravu moć.

7. Sjajne usne

Beauty trendovi za 2018.

Izgleda da će sjajila i kremasti ruževi za usne u 2018.godini preuzeti tron mat ruževima koji su bili apsolutni hit u 2017. 

Nismo sigurni sviđaju li nam se baš sva Pinterestova predviđanja beauty trendova za nadolazeću godinu, ali moramo priznati da se u svakom slučaju veselimo svemu što nam nova godina nosi