Beauty trend: 9 najboljih frizura za proljeće 2016.

| Beauty |

TOP 9 frizura za proljeće
TOP 9 frizura za proljeće

Za proljeće 2016, dizajneri su pojačali dozu glamura ne samo svojim dizajnima već i s nekim apsolutno fenomenalnim frizurama! Od zaigranih, mladenačkih pletenica koje smo vidjeli na pistama Chanela, pa sve do božanstvenih rock'n'roll uvojaka s pista Versacea. 

U nastavku pogledajte 9 najvećih trendova i najboljih frizura za proljeće 2016. koje smo imali prilike vidjeti na modnim pistama - i vjerujte nam, iznenadit ćete se koliko ih je nevjerojatno lako replicirati kod kuće!

1. KIKICE: Chanelov frizer Sam McKnight modelima je dao potpuno mladenački izgled s kikicama. U kombinaciji s metalik kapom ili ukrasom za kosu, ovo je super jednostavan trend za proljeće koji možete usvojiti i vi.

Chanel
Chanel

2. VISOKI REP: Balmain je pokazao čisti ženski glamur s visokim repom. Ovaj elegantan i seksi look savršen je za primjerice ludi noćni izlazak u klubu. 

Balmain
Balmain

3. PRIRODNA KOSA: Najpopularniji trend za proljeće 2016? Prirodna kosa. 

4. VALOVI U KOSI: Modeli na Versaceovoj reviji nosili su božanstvene valove koje svatko može postići sam kod kuće uz figaro za kosu i malo stilizirajuće kreme.

Versace
Versace

5. PLETENICE: Na reviji Desiguala, modeli su na pistu izašli s različitim pletenicama u kosi koji su savršeno odgovarali uz psihodelične lookove. Ovo je uistinu jedan proljetni trend kojeg je jako lako kopirati. Uključite nekoliko pletenica u svoju normalnu frizuru kako biste dobili na razigranosti i cool efektu. 

Desigual
Desigual

6. NAKIT ZA KOSU: Rodarte je pokazao kako nema ništa loše u ukrašavanju kose. 

Rodarte
Rodarte

7. LOKNE: Lokne nikada ne izlaze iz mode. Ovaj seksi look savršen je za proljetnu sezonu - ali i cijelu godinu. 

8. NEUREDNA PUNĐA: Postoji li išta jednostavnije od neuredne punđe? Mislimo da ne. Na reviji Etra, modeli su nosili razbarušenu dignutu kosu koju je tako lako napraviti kod kuće. 

Etro
Etro

9. VALOVI U STILU 70-ih: Diane Von Furstenberg vratila je modnu pistu u 70-te godine i to ne samo svojom odjećom već i sa šik retro frizurama modela. 

DVF
DVF