Beauty trend: lak za nokte koji će svi nositi ovog ljeta

| Beauty |

IT boja za nokte ljeta 2015.
IT boja za nokte ljeta 2015.

 Sjećate li se jeseni koju je obilježio Chanelov "Jade" lak za nokte? Mi da! U 2009. godini to je bila najopakija zelena boja koju smo mogli vidjeti na svakoj zvijezdi - što je još zapanjujuće s obzirom na to da pričamo o vremenu prije Instagrama, kada se beauty trendovi nisu tako munjevito širili društvenim mrežama. Hoćemo li ikada doživjeti još jednu Chanel "Jade" nijansu? Vrijeme će pokazati - a do tada, predstavljamo vam nijansu laka za nokte za koju smo prilično sigurni da bi mogla doseći njenu razinu...

Chanel Jade
Chanel Jade

Boja o kojoj pričamo je Diorova "Sunwashed" nijansa - prekrasna, kremasto nježna žuta iz "Dior Tie Dye" kolekcije za ljeto 2015. Ima sav potencijal da postane IT-boja! Unikatna je, zabavna i potpuno suprotna svemu "običnom", ali je i dalje nevjerojatno chic. "Sunwashed" je definitivno statement boja, ali istovremeno elegantna, nikako prenapadna.

Dior Sunwashed
Dior SunwashedS druge strane, dolazi od jednog etabliranog, luksuznog brenda koji vežemo uz kvalitetu i kultne beauty proizvode. Ovu smo nijansu već vidjeli na zvijezdama poput Charlize Theron, Emme Roberts, Marion Cotillard i Sienne Miller. To definitivno čini "Sunwashed" još popularnijom i masama pamtljivijom nijansom.

Ono što je možda najvažnije jest činjenica da pričamo o nijansi laka za nokte iz limitirane Diorove kolekcije. U beauty svijetu vlada jedno pravilo - ako je limitirano, odmah je zanimljivije (jer nije svima dostupno)! Upravo to i predviđamo da bi se moglo dogoditi ovoj nijansi. Čim nestane s polica dućana, postaje hit i više ju ne možemo kupiti - čime postaje još više tražena.

Ova boja nam se sviđa jer nas podsjeća na zabavu. Ima nešto veselo i jednostavno u njoj. Čim pogledamo bočicu sretniji smo! Ništa manje ne bismo ni očekivali od Diora.

Dior Tie Dye Summer 2015 Collection
Dior Tie Dye Summer 2015 Collection