Beauty tajne ravno s crvenog tepiha!

| Beauty |

Ususret večerašnjoj dodjeli nagrada Emmy pitali smo beauty stručnjake, koji se kriju iza nekih od najvećih zvijezda Hollywooda, da nam otkriju neke tajne rituale i male trikove ljepote kojima se služe pri pripremi zvijezda za izlazak na crveni tepih. Hint: htjet ćete raditi bilješke!

Frizura

Adir Abergel, frizer zvijezda poput Rooney Mare, Rosie Huntington-Whiteley i Eve Green, savjetuje kako se treba ošišati dva tjedna prije velikog eventa i kosu dobro regenerirati noć prije. Veliki je pobornik spavanja s maskom na kosi i preporučuje svojim klijentima da to prakticiraju jednom tjedno. Svi stilisti o frizurama odlučuju tek kad vide haljinu i tako dobivaju inspiraciju koju ostvaruju u suradnji s cijelim beauty timom. Jako je bitno da se žene na crvenom tepihu osjećaju lijepo i zrače samopouzdanjem, a kosa u tome igra veliku ulogu.

Boja kose

Lista klijenata Tracey Cunningham sastoji se od imena poput Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez i Shailene Woodley. Proizvod u koji se kune i bez kojega ne može zamisliti svoj radni dan je Redkenov Shades EQ šampon za kosu. To je čudesan proizvod koji tonira boju, osvježava pramenove i popravlja neujednačene nijanse. Savjetuje svojim klijenticama da dođu na farbanje kose dva tjedna prije velikog eventa i na mali "popravak" dan prije.

Redken Shades EQ Gloss

Njega kože

Joanna Vargas, kozmetičarka je mnogih zvijezda - od Rachel Weisz i Sofie Coppole, sve do Zaca Posena. Obično njena priprema zvijezda za crveni tepih traje oko mjesec dana. Njezin tako zvani tretman "trostruke krune" jako je popularan među zvijezdama i obožavaju doći na njega prije velikog eventa ili snimanja. Koristi blagu električnu struju kako bi se riješila natečenosti, tonirala mišiće i zategnula kožu. Žene vole njegov instantni efekt i dugoročno djelovanje. Preporučuje ovaj tretman jednom mjesečno. Još jedno tajno oružje koje koristi je snažna eksfolijacija. Ta detoksifikacijska metoda obnavlja slojeve kože, a LED terapijom koja slijedi nakon toga čini kožu sjajnom i zategnutom kao da ste proveli zadnjih mjesec dana u spa centru. Sjaj je vraćen, a dehidrirana koža nestaje!

Tijelo

Fitness guru Harley Pasternak vježba sa zvijezdama poput Rihanne, Megan Fox i Kim Kardashian. Svi klijenti nose FitBit, uređaj sličan satu koji vam broji korake i potrošene kalorije tijekom cijelog dana. Prije velikih događanja, moraju ubrzati tempo. Ako dnevno rade 10,000 koraka, Harley im zada 12,000 - sve kako bi potrošili što više kalorija od trenutka kad se bude pa sve do odlaska na spavanje! Najvažnija stvar je izbaciti šećer iz prehrane nekoliko tjedana prije eventa i smanjiti unos ugljikohidrata na svega 40 grama.

FitBit

Wellness

Katy Perry, Cameron Diaz i Gwyneth Paltrow odlaze kod Vicky Vlachonis na uljepšavanje prije dolaska na crveni tepih. Tjedan prije velikog eventa najvažnije je razdoblje za uljepšavanje pa ga i same zvijezde često zovu - spa tjedan! Vicky preporučuje dva do tri tretmana na tjedan za opuštanje tijela i uma.