Beauty tajne prelijepe Olivije Palermo

| Beauty |

Jedan od najstylish parova pozirao zajedno: Olivia i Johannes su super
Olivia i Johannes za FLARE

Možda još uvijek nismo sasvim sigurni čime se točno Olivia Palermo bavi, no neporecivo je da se njena stila ne možemo zasititi. Samo jedan u nizu njenih poslovnih pothvata je capsule kolekcija za britanski beauty brend Ciaté London, za koje je potpisala svoje najdraže boje laka za nokte za ljeto: kremasto ružičasta, krvavo crvena i koraljna.

"Crvenu boju nosim svaki dan, no kako je ljeto, jednostavno sam htjela boje koje će istaknuti vaše nokte", izjavila je Palermo. Povodom izdavanja kolekcije, Olivia je podijelila i neke svoje beauty savjete.

1) Napravite manikuru kod profesionalca - Iako ih ona posjećuje od djetinjstva i ide na manikuru i pedikuru svakih pet dana, kaže da je osjećaj odličan i da ćete se osjećati kao nova osoba.

2) Pronađite "svoj" salon - Ona je odana svom salonu i-Plaza na Tribeci jer su dame uvijek nasmiješene, odlično rade posao i pritom puštaju dobru house glazbu. Bitno je naći tzv. "svoj" salon jer ćete se u njemu maksimalno opustiti i biti vrlo zadovoljne s onim što dobijete.

3) Uvijek recite "da" minimalizmu - Trendovi dolaze i prolaze, no crvene i nude nijanse nikad neće izaći iz mode.

Jedan od najstylish parova pozirao zajedno: Olivia i Johannes su super
Olivia i Johannes za FLARE

4) Prstići uvijek u paru - Iako na nekim djevojkama tamni lak za nokte na nogama i svijetli lak za nokte na rukama izgleda vrlo chic, najsigurniji izbor je spariti manikuru i pedikuru. Tako ćete uvijek izgledati primjereno.

5) Matirani ruž je ključ - Olivia obožava dobar matirani crveni ruž, no za ljeto preporučuje matirani koraljni ruž koji će se divno istaknuti na preplanulu put. Uz to sugerira da ostatak makeupa bude vrlo decentan.

6) Savršena maskara je savršen kist - Izjavila je kako obožava Diorshow maskaru kao i Guerlainove maskare jer imaju savršen "kist", pa ih svima preporučuje.