Beauty tajne glumice Eve Green

| Beauty |

Beauty tajne glumice Eve Green
Eva Green za Sin City

Složit ćemo se - glumica Eva Green ima savršenu crnu kosu, idealno nosi crveni ruž i ima zavidan dekolte, a uz takve adute želimo znati sve njene beauty tajne! Srećom, progovorila je za Elle!

1) Savršene crvene usne - Uvijek bira MAC ili NARS, a najdraže nijanse su joj Ruby Woo i Lady Danger.

2) Njegovana koža - Koristi jako puno kreme za sunčanje, a sebe zove vampirom jer preferira vrlo bijelu kožu. Od proizvoda preporučuje Avene i Skinceuticals.

3) Prelijepa kosa - Kosu uvijek pere "brzinski", a preporučuje L'Oreal Absolut Repair šampon i regenerator jer joj kosu čine sjajnom i gušćom.

4) Prehrana - Pije puno vode, ali i voćnih sokova, i jede puno zelenog povrća. Najdraži sok joj je onaj od jabuke, mrkve i kelja, a često ga radi kod kuće, od isključivo organska voća i povrća.

5) Priprema za gole scene - Prije scena za film "300" vježbala je tri mjeseca po 5 sati na dan kako bi dobila uvjerljive mišiće, no na dnevnoj bazi trči po 30 minuta te radi puno vježbi istezanja.

6) O svojoj osobnosti - Eva kaže da je poput špiljske žene! Vrlo je sramežljiva i ne osjeća se ugodno u velikim društvima, no tjera se ići na evente kako je to dio posla.

Beauty tajne glumice Eve Green
Eva Green za Campari