Beauty savjeti uz koje ćete uštedjeti

| Beauty |

S obzirom na to da većina nas uživa u stalnoj kupnji omiljenih beauty proizvoda, nerijetko se krajem mjeseca nađemo u nezavidnoj financijskoj situaciji preračunavanja i pitamo se na što smo potrošili novce.

Kako vam se to više ne bi događalo, u nastavku vam donosimo beauty savjete koji će vam pomoći uštedjeti.

Oslonite se na višenamjenske proizvode

Prestanite kupovati više proizvoda za više različitih problema I radije se oslonite na višenamjenske proizvode. To možete učiniti s all in 1 proizvodima za kosu, kremom koja ujedno sadrži i SPF faktor ili dobrim bronzerom koji, osim za konturiranje, može poslužiti i kao sjenilo za oči.

Štedite na kozmetici kada putujete

Umjesto da stalno kupujete mini proizvode za putovanja, jednostavno kupite prazna travel size pakiranja I napunite ih proizvodima koje već imate kod kuće. Zapamtite da su mini verzije vaših omiljenih proizvoda skuplja varijanta od full size pakiranja.

Kupujte palete

Ako volite isprobavati nova sjenila za oči i stalno kupujete nova pakiranja, trebate razmislite o tome da počnete kupovati palete sjenila. Isto vrijedi i za palete proizvoda za lice- pakiranja s highlighterom, bronzerom i rumenilom u jednom su savršen izbor.

Iskoristite proizvod do kraja

Ako imate nekoliko ruževa koji su vam dosadili, a želite novu boju, napravite samo svoj ruž. Uz pomoć četkice za usne, izmiješajte nekoliko boja i kreirajte unikatnu nijansu koja će vam savršeno pristajati. Također, ako vam je ostalo malo pudera pri dnu bočice, škaricama izrežite pakiranje i pokupite ono što je na dnu. Isto vrijedi za kreme i losione.