Beauty rituali kojima prkosimo hladnoći

| Beauty |

Zimski vremenski uvjeti poput niskih temperatura, kiše i hladnog vjetra, uz naše raspoloženje, mogu utjecati i na stanje naše kože. U hladnijim mjesecima koža je sklonija crvenilu i suhoći zbog čega su regenerativni tretmani i više nego poželjni. Za dubinsku njegu i tetošenje kože često trebamo odvojiti samo nekoliko minuta i u skincare rutinu uvrstiti moćne beauty saveznike, koji će joj pomoći da zablista.

Švedski beauty-tech brend FOREO poznat je po uređajima koji pružaju profesionalne rezultate na brz i bezbolan način, a najbolje od svega je to što za temeljito čišćenje ili intenzivni tretman lica, ne trebate ni izlaziti iz kuće.

Čišćenje lica zbog kojeg ćete jedva čekati ustati iz kreveta

Iako su posljednja jutra sve osim topla i sunčana, opuštajući rituali u prvim minutama nakon buđenja svakako mogu pomoći da se osjećate puno svježije i energičnije.

Najmekši silikon, nježne T-Sonic pulsacije i praktični dizajn LUNA 4 uređaja zajedno će vam pružiti dubinsko čišćenje i masažu kože, koji će vas razbuditi na najbolji način. LUNA 4 ima 3 modela čišćenja lica - Delicate, Normal i Deep te 5 masažnih rutina, a jačina T-Sonic pulsacija i trajanje tretmana mogu se prilagoditi u aplikaciji.

Dermatolozi i kliničke studije potvrdili su da uređaji iz LUNA 4 linije uklanjaju čak 99.5% nečistoća, sebuma, bakterija i odumrlih stanica kože, a rezultat je čista, zdrava i sjajna koža.

TRENING LICA UZ NAJZABAVNIJEG TRENERA

Možda još niste počeli provoditi novogodišnju odluku o redovnoj fizičkoj aktivnosti, ali ovaj trening će vam se sigurno svidjeti. FOREO BEAR je najslađi trener na tržištu, koji će vam pružiti energični trening lica i pobrinuti se da vaša koža bude glatka i sjajna.

Zahvaljujući mikrostruji ovaj beauty-tech gadget pruža neinvazivni lifting lica, smanjuje bore i znakove starenja te potiče mikrocirkulaciju. Koristi se uz njegujući SERUM SERUM SERUM s hijaluronskom kiselinom i skvalanom, a njegov Anti-Shock sistem čini ga najsigurnijim mikrostrujnim uređajem na svijetu.

DUBINSKA HIDRATACIJA UZ UFO 2

Termoterapija UFO 2 uređaja pobrinut će se da vas osjećaj topline prati cijele zime, a kombinacija nježnih T-Sonic pulsacija, krioterapije i punog spektra LED svjetala pružit će vam dubinsku hidrataciju koja će trajati i do 6 sati nakon tretmana.

FOREO UFO 2 odlična je investicija u ljepotu i zdravlje kože, a koristi se uz njegujuće maske s najboljim prirodnim sastojcima. Za potpuni doživljaj uparite ga s nježnom Bulgarian Rose sheet maskom s ružinom vodicom i uljem jojobe, koji će umiriti kožu i ujednačiti ten.