Beauty report: zavirite sa nama u backstage Chanelove revije

| Beauty |

U Parizu je predstavljena Haute Couture Chanelova kolekcija za proljeće-ljeto 2015. Na predivnoj rascvjetanoj reviji modele su krasili odgovarajući makeup lookovi koji jednostavno vrište proljeće kakvim ga vidi Chanel

Stigle su nam i prve fotografije iz backstagea gdje su Chanelovi stručnjaci i makeup artisti pripremali djevojke za izlazak na pistu pod svjetla velikih reflektora. 

U našoj galeriji možete pogledati kako izgleda priprema djevojaka za ovakav veliki i važni događaj te koje su proizvode vizažisti Chanela koristili na licima modela. 

Chanel Beauty Backstage 2015
Chanel Beauty Backstage 2015

Koža svih modela pripremljena je s HYDRA BEAUTY linijom proizvoda. Od podloga, vizažisti su koristili VITALUMIERE AQUA tekući puder i POUDRE UNIVERSELLE LIBRE. Eclat Lumiere i CORRECTEUR PERFECTION korišteni su kao korektura ispod očiju i na problematičnim mjestima.

Na očima je korištena Chanelova paleta sjenila L'Intemporel De Chanel i Le Crayon Khol olovka za oči u nijansi "Clair" (N°69). Obrve su naglašene LE SOURCIL DE CHANEL paletom za obrve, a koristili su LE VOLUME DE CHANEL vodootpornu maskaru u nijansi "Black" (N°10).

Chanel Poudre Universelle Libre
Chanel Poudre Universelle Libre
Chanel. L'Intemporel De Chanel
Chanel L'Intemporel De Chanel

Obrazi su lagano naglašeni LUMIERE D'ETE Exclusive Creation rumenilom iz nadolazeće kolekcije za ljeto 2015, a konture izrađene Les Beiges puderom u kamenu. 

LES BEIGES (POWDER)
LES BEIGES (POWDER)

Najveći naglasak makeup looka stavljen je na usne modela. Vizažisti su to postigli LE CRAYON LEVRES olovkom za usta u nijansi "Scarlet" (N°95), balzamom ROUGE COCO BAUME i ružem iz linije ROUGE COCO u nijansi "Arthur" (N°440).

Chanel Rouge Coco
Chanel Rouge Coco