Beauty report: Top 7 trendi frizura ravno s modnih pista

| Beauty |

Top 7 trendi frizura ravno s modnih pista
Top 7 trendi frizura ravno s modnih pista

 Čak i s nevjerojatnim rastom popularnosti "no makeup" makeup trenda na modnim pistama, frizure su ipak bile nešto čemu smo se više divili iz daleko nego kopirali. Dokazni materijal broj jedan: tako zvani "wet look" koji smo tijekom zadnjih nekoliko sezona stalno viđali na modelima; ali nažalost većina nas ipak izgleda kao masna bomba već pri prvom pokušaju kopiranja ove trendi frizure. 

Ali prošlog mjeseca na tjednu mode u New Yorku, počeli smo primjećivati nove trendove u svakom backstageu - frizure su bile, ponekad zabrinjavajuće, jednostavne - ali predivne. Neuredna i jednostavna bile su dvije najčešće riječi kojima su frizeri opisivali svoja djela na modelima, te rečenica "htjeli smo pokazati prirodnu teksturu kose modela". Napokon, vrijeme "nemarne frizure" je stiglo!

I tko bi rekao da postoji toliko načina kako biti nemaran? U nastavku donosimo 7 trendi frizura koje zahtijevaju minimalno vremena i još manje truda za postizanje iste. Iznenadit ćete se koliko će vaša jutarnja rutina postati jednostavnija!

1. PUSTITE JU DA NEUREDNO PADA

2. STAVITE UKOSNICU

3. ČVOROVI SU IN

4. SLOBOSNO PUSTITE MLADU KOSU DA STRŠI

5. PRIHVATITE SVOJU PRIRODNU TEKSTURU KOSE

6. NISKA PUNĐA + REP

7. RAZBARUŠITE KOSU