Beauty report prve večeri Toyota Fashion Weeka Zagreb

| Beauty |

Već je odavno poznato da se na tjednima mode ne predstavljaju samo modni trendovi, već i trendovi u make-up i kosi. Najveći i najpoznatiji vizažisti na svijetu osišljavaju beauty lookove za revije najpoznatijih svjetskih dizajnera i time nameću beauty trendove. Make up Toyota Fashion Weeka Zagreb potpisuje poznato učilište Profokus na čelu s Kristinom Atletić, koristeći službeni make up projekta Bobby Brown koji je ekskluzivno dostupan u Douglas parfumerijama, dok je za kosu zadužen Keune i frizeri njihove akademije koje vodi Tanja Kuštović. 

Toyota Fashion Week Zagreb beauty

Make up za XD Xenie design istaknuo je bljiedu put modela, naglašavajući time krhku ženstvenost u kontrastu s snažnim krojevima i statementom kolekcije. Žarko crveni ruž na usnama zaokružio je ovu avangardnu ženstvenost, a kosa koju potpisuje akademija Keune bila je u potpunosti minimalizirana, češljanjem unazad te uz dodatke poput pokrivala od čipke i zanimljive šešire iz pripadajuće kolekcije. 

Toyota Fashion Week Zagreb beauty

Čudesni svijet Mandali Mendrile ostavio je svoj potpis i na licima modela, kombinirajući uzorke, poruke, kao što su sunčeve zrake i oblaci. Pomalo infantilan prizvuk, koji na trenutke podsjeća na dječju zaigranost djevojčica koje kradomice koriste majčinu šminku, kreirajući svoj svijet ljepote. Kosa je prilagođena svakom odjevnom modelu te prati njihovu kaotičnu razigranost.

Toyota Fashion Week Zagreb beauty

Make up za brand Cadieux u prvi plan stavlja besprijekoran i blistav ten, uz lagani naglasak na obrve modela. Trepavice su tek lagano naglašene, a ruž za usne nenametljivo je crvene boje. Kosa je sakupljena u praktičnu "messy" pletenicu,koja kreira "krunu" na glavi modela te ističe dugi vrat zbog kolekcije koja obiluje zanimljivim rješenjima ovratnika kostima i kaputa.