Beauty report 3 večeri Toyota Fashion Weeka Zagreb

| Beauty |

Treću večer Toyota Fashion Weeka Zagreb revije su imali Larie by Marina Lacković Matić powered by Keune, Hope by Irena Berišić Turk, Jet leg i Atelier Terra Urbana iz Ljubljane. Make up za sve revije potpisuje Učilište Profokous s Kristinom Atletić na čelu, a koriste Bobbi Brown proizvode koji se kupuju ekluzivno u Douglas parfumerijama. Za stzling kose je zadužena Keune akademija. 

FWZ beauty

Make-up za Larie bio je kao što je i njena kolekcija - nježna romantika gdje su vizažisti na na puderastom tenu prekrivenom leptirižma lagano naglasili usne. S obzirom da su boje koje prevladavaju u kolekciji ružičaste, ljubičaste s uzorcima u srodnim puderastim nijansama, inspiracija za look su bili jednorozi, a tu temu pratila je i kosa. Kosa je glamurozno stilizirana prebacivanjem volumena na jednu stranu lica modela, u stilu starog Hollywoda.

Hope make upu prvi plan stavlja bljijedu put modela, naglašavajući time čistoću poruke s iscrtanim ornamentima nalik na trnje koji se spajaju s krunom od kose modela koja prekriva čelo.

FWZ beauty

Make up za Jet leg, naglasak je stavio na čist i zdrav ten, jake konture lica što je jednako vrijedilo i u muškoj i ženskoj viziji make upa, jedina je razlika eyliner koji je prisutan kod djevojaka na pisti. S obzirom na vojničku tematiku kolekcije, zalizana i uredna frizura, sugerira vojničku disciplinu.

FWZ beauty

Gosti iz Ljubljane, Atelier Terra urbana, baš kao i u svojim kolekcijama, za potrebe prezentacije kreira nesvakidašnji vizualni identitet modela, koji u ovom slučaju spaja make up i kosu u jedinstvenu cjelinu. Na trenutak pomalo zastrašujuć efekt, u dojam priziva princezu nekog nam nepoznatog planeta, čije je lice prekriveno, a s nama komunicira jedino očima. Sjajno rješenje kose, u suradnji s idejom dizajnerice, izveo je tim Keune frizera.

FWZ beauty