Beauty proljeće u YSL-u

| Beauty |

YSL Beaute 2018

Iako je vani snijeg koji ne prestaje, u našim glavama je proljeće, a upravo nas nova kolekcija make-upa iz YSL Beautea vodi u šarenu proljetnu priču iz koje ne želimo izaći. Najhrabriju kolekciju boja Pop Illusion čine paleta ruževa sa pet predivnih nijansi kremaste teksture, iznimno smjela paleta sjenila, dvije nijanse ruža koji su novi dodatak legendarnoj paleti blistavih, hidratantnih ruževa za usne, precizan tuš te po dvije nove nijanse sjenila i lakova za nokte.  

LIP PALETTE COLLECTOR COLOUR HALLUCINATION, 509 kn

YSL Beaute 2018

Posebno izdanje palete ruževa za usne odiše psihodeličnom atmosferom koja će potaknuti vašu kreativnost. U kutijici ćete naći neuobičajeno veliko ogledalo i pet reprezentativnih nijansi ruža iznimno kremaste teksture. Tu je i kist za savršeno nanošenje u bilo kojoj prilici. Raskošne i upečatljive boje dolaze u širokom rasponu finiša, od svjetlucavog do providnog. 

COUTURE PALETTE COLLECTOR POP ILLUSION ACID BRIGHTS, 509 kn

Zlato što sjaji poput sunca, uronjeno u zagonetne plave nijanse s ružičastim odsjajem… posebno izdanje YSL Couture Palette Collector krasi čaroban sklad iznutra i izvana. Na prvi nam se pogled čini kao da je riječ o iluziji u plavim tonovima s ružičastim akcentima, poput modernog umjetničkog djela; unutra uočavamo kontrastne nijanse, koje se suprotstavljaju ili nadopunjuju ovisno o načinu na koji se nanose. Žuto zlato postaje highligher, delikatna boja koja priziva proljeće; može biti i zraka jarke svjetlosti koja iznenađuje i budi osjetila. Svijetle i tamne nijanse plave naglašavaju smjelost ove kombinacije boja, dok crvenkasto ružičasta odiše elegantnom senzualnošću.

ROUGE VOLUPTÉ SHINE, 267 kn 

Dvije izrazito nosive nijanse novi su dodatak legendarnoj paleti blistavih, hidratantnih ruževa za usne: 73 Fuchsia In Fury – nijansa maline, istovremeno crvena i ružičasta te 74 Coral In Craze – koraljna nijansa s jedva primjetnom neonskom notom.

COUTURE EYELINER, 262 kn

Novi zlatni tuš Couture Eyeliner No9 Or Radical iznimno je precizan i osigurava profesionalan finiš. Bogat je intenzivnim pigmentima koji zrače blistavom svjetlošću, naglašavajući bilo koji look. Odvažite se i nanesite malu količinu tuša u unutarnje kutove očiju za spektakularan sjaj. 

FULL METAL SHADOW, 236 kn 

Dva nova posebna izdanja upečatljivih metalik sjenila koja se lako nanose: br. 19 Junky Tangerine – nijansa koja priziva zlatni zalazak sunca, s mnoštvom šljokica za dramatičniji look te br. 20 Fantasy Blue – psihodelično plava nijansa kao savršeni kontrast narančastoj. 

LA LAQUE COUTURE, 201 kn

YSL Beaute 2018

Dvije nove, šokantne nijanse koje savršeno utjelovljuju psihodelični duh. Kontrastni duo za totalni Pop Illusion look: br. 96 Kinetic Blue – prepustite se nebeskom plavetnilu te br. 97 Op Art Coral – uživajte u toplini sunčanog dana na kreativnom putovanju, lahanoj narančostoj, jednakoj kao boji ruža iz kolekcije.

YSL Beaute 2018

Na fotografijama proslavljenog fotografa Craiga McDeana koji je snimao kampanju nalazi se zamišljeni utopijski krajolik iz snova, prožet mekim zrakama svjetlosti. Staz Lindes, ambasadorica YSL Beautéa, promatra panoramu, njezin je makeup gotovo futuristički: vatromet žarkih boja i intenzivnih, senzualnih emocija u savršenoj sinergiji s krajolikom. Baš poput paralelnog svemira i ove zanimljive proljetne kolekcije make-upa.