Beauty proizvodi za kojima će svi biti ludi u 2018.

| Beauty |

2017. godina bila je veoma važna u beauty svijetu, a obilježili su je mnogi must-have proizvodi. Lansiranje Fenty Beauty linije proizvoda bio je jedan od glavnih događaja u svijetu ljepote koji je mnoge ostavio bez daha. Kako se čini, 2018. godina bit će još uzbudljivija od ove, jer nekoliko velikih kompanija objavljuje već dugo išćekivane proizvode, a i mnogi stari trendovi se ponovno vraćaju u modu.

Kako bi smo bili ispred tih trendova i saznali koji će se proizvodi kupovati u 2018.godini, posegnuli smo za Pinterest i Reddit korisnicima te proučili njihove preferencije i za vas stvorili listu top beauty proizvoda za 2018. Uživajte.

NYX HD Photogenic korektor

Beauty proizvodi za 2018.

Ovaj korektor najpopularniji je na Pinterestu, dobro prikriva podočnjake i odlična je podloga , a košta samo 5$.

Essie Shearling Darling lak za nokte

Beauty proizvodi za 2018.

Boja ovog laka trenutno je veoma moderna, a Essie proizvodi općenito su vrlo cijenjeni i potraživani. 

Fenty Beauty Stunna ruž za usne

Beauty proizvodi za 2018.

Već smo u uvodu spomenuli važnost lansiranja ove kompanije, a izgleda da ovaj proizvod nećemo zaboraviti ni u 2018.

Kat Von D Metal Crush highliter

Beauty proizvodi za 2018.

Najpoznatiji Kat Von D proizvod u 2017. bio je njihov "Shade & light" set za konturu, a kako se čini uskoro će ga prestići njihov set s highliterima.

Tarte Shape Tape korektor

Beauty proizvodi za 2018.

Mnogi youtuberi i beauty blogeri proglasili su Tarteov korektor jednim od najboljih korektora na svijetu jer potpuno prikriva tamna područja ispod očiju.

Too Faced White Chocolate Bar paleta sjenila

Beauty proizvodi za 2018.

Ova dugo iščekivana paleta sjenila u prodaju je izašla tek prije nekoliko dana, a potražnja za njom će očito još samo rasti.

Huda Beauty Faux filter puder

Beauty proizvodi za 2018.

Također jedan nedavno lansirani proizvod o kojem svi pričaju. Huda Beauty inače je poznata po svojoj liniji mat ruževa i highlightera, a sada je svojoj kolekciji odlučila dodati i jedan dobar, kvalitetan puder i kako se čini to joj je pošlo za rukom. Ovaj puder dolazi u čak 30 nijansi, a navodno je toliko dobar da može prekriti čak i tetovažu.