Beauty proizvodi koje uvijek trebate imati u uredu

| Beauty |

Sigurni smo da se i vama često dogodi da žurite u ured i dio sa šminkanjem preskočite. Ako se ugodno osjećate bez šminke, odlično, lice nam je zahvalno u one dana kada ga oslobodimo niza slojeva pudera. Ako se ipak bolje osjećate s malo masakre i korektora potpuno vas razumijemo.

Mi smo svakako za to da trebamo kožu pustiti da diše, ali ponekad nam se događaju sastanci ili slične prilike u kojima jednostavno želimo zasjati, a to ćemo najbolje napraviti ako se dobro osjećamo, a to često znači frizura i šminka.
Čak i ako se ujutro pažljivo našminkate, nakon cijelog dana u uredu šminka se počne skidati s lica, a vi baš tada imate dogovor. Zato je potrebno u uredu imati mali neseser za prvu pomoć.

@whoismocca

Dakle, opskrbite se ovim proizvodima i probleme s maskarom ili masnom kosom možete jednostavno riješiti, barem privremeno.
Vlažne maramice su broj jedan, bilo da ste nešto prolili po sebi, trebate skinuti tragove makeup- a ili se pak samo osvježiti. Neka se uvijek u uredu nađe paketić vlažnih maramica.
Gumica za kosu i sprej za suho pranje kose mogu vas spasiti u one dane kad se dogodi neplaniran sastanak ili druženje poslije posla koje niste planirali.
Termalna voda za lice dobro će vam doći ako se samo želite osvježiti, ali i ako je vaša koža isušena od zraka i grijanja u uredu.
Krema za ruke, možete se odlučiti i za neku univerzalnu, dječju na primjer. Poslužit će za ruke, ili kao podloga ako se odlučite našminkati u zadnji trenutak.
U neseseru nek se nađe matirajući puder, korektor, maskara i rumenilo. Ili jednostavno prilagodite sadržaj vašim potrebama.