Beauty proizvodi koje morate početi koristiti ako se bližite tridesetoj

| Beauty |

Pojavu prvih znakova starenja ne možemo zaustaviti, ali možemo usporiti.

Stručnjaci preporučuju da se o svojoj koži intenzivno počnemo brinuti već u dvadesetim godinama. Mnoge žene boje se ulaska u tridesete jer to je vrijeme kada, službeno, započinje starenje i pojava prvih znakova starenja poput bora.
Dobosimo vam beauty proizvode koje morate početi koristiti prije ulaska u tridesete.Krema za područje oko očiju

Koža oko očiju je puno tanja nego na ostatku lica pa se obično, upravo, tu pojavljuju prvi znakovi starenja. Kako biste odgodili pojavu prvih bora, počnite, već u dvadesetima, koristiti kreme namijenjene isključivo za područje oko očiju.

Dnevna i noćna krema za lice

Koža će ostati dulje mladolika ako je dobro njegovana, a prvi korak u tome je hidratantna krema. I to jedna za dan, a druga za noć jer ćete tako svojoj koži pružiti najbolju njegu kroz cijeli dan.


Krema sa SPF-om

Iako to mnogi rade samo preko ljeta, kožu je od štetnih UV zraka potrebno štititi i tijekom cijele godine kako bi što dulje ostala mladolika.

Losion ili mlijeko za tijelo

Ovisno o tome što preferirate, kožu biste nakon svakog tuširanja trebali mazati losionom ili mlijekom za tijelo. Kao i na licu, znakovi starenja očituju se i na ostatku tijela, pogotovo na području dekoltea, vrata i ruku, a redovita njega te simptome može odgoditi