Beauty proizvod koji vam je potreban za vrijeme toplinskog udara

| Beauty |

Instagram/@fentybeauty

Proveli ste posljednjih par mjeseci usavršavajući svoj režim njege kože , a sada ste došli do spoznaje da vaša koža stvara puno više sebuma, no inače.

Ne postoji ništa iritantnije nego kada napravite savršenu podlogu  i onda, nakon nekoliko sati, osjetite kako ona polako klizi s vašeg lica. U ovo ljetno vrijeme to je vrlo česta pojava. Nanošenje dodatnih slojeva pudera u prahu nije poželjno jer, kao što je svima već poznato, velika količina šminke onemogućava da vaša koža diše i začepljuje pore.

Jeste li se ikada zapitali koji beauty proizvod kupiti kako bi smanjili masnoću koja izlazi na površinu kože, a da nije šminka? Potrebni su vam, takozvani,  blotting tissues ili papirići koji skupljaju masnoću.

Izrađeni su od materijala koji upija višak sebuma s kože, a koji obično sadrži sastojke poput riže, pamuka, pa čak i lanenih sjemenki.Veoma su praktični i uvijek ih možete ponijeti sa sobom.

Oni ne ometaju vašu šminku što ih čini vrlo pogodnim za male popravke tijekom dana. Stavite ih u torbu i koristite kada su vam potrebni. S njima uvijek možete otrčati u kupaonicu i u par trenutaka popraviti neočekivane masne mrlje te se vratiti osvježeni.

Ako još uvijek niste probali blotting tissues, preporučujemo vam da odete do najbliže drogerije i kupite ih jer im je cijene jako prihvatljiva, a učinit će veliku razliku.