Beauty noviteti za proljetne usne

| Beauty |

Proljeće znači sunce i procvat cvijeća, ali i novosti u beauty industriji. Pokazat ćemo vam koje nove proizvode za usne morate probati ovog proljeća!

Chanel Rouge Allure Ink
S Chanel Rouge Ink napokon imamo mat ruž za usne, koji je također prikladan za suhe usne, jer sadrži vosak koji mu daje gipkost. Od Neapolis kolekcije proljeće/ljeto 2018, tekući ruž za usne sada je dostupan u dvije nove nijanse: "164 Entusiasta", svijetlo crvena, i "166 Eterea", meka ružičasta. Osim ulja, ruž za usne sadrži Matcha čaj za zaštitu i njegu usana.

Dior Addict Lacquer Plump
Dior Addict proizvodi za usne uvijek se traže. Najnoviji izum: lip-tinta s plumping učinkom. Tinta usnama daje intenzivnu boju dok im istovremeno daje punoću. Tako su sve želje ispunjene. Sve što trebate učiniti sada je odlučiti se koja je vaša nijansa, jer je Addict Lacquer Plump dostupan u nevjerojatnih šesnaest različitih boja. Od klasika poput "Dior Pretty" do svijetlih neonskih boja poput "Dior Pulse" pa sve do "Dior Glitz" sa svjetlucavim pigmentima.

Clarins Eau à Lèvres
Ovaj proizvod obećava puno poljupca. Točnije njih 300, jer je otporan na poljupce. Naravno da prihvaćamo ovaj izazov i jedna čekamo testirati ovaj proizvod. Boja se ne pomiče s usana zahvaljujući efektu tetovaže. Eau à Levres sastoji se od 77 posto vode i ostavlja prirodnu boju te lagani osjećaj na usnama. Proizvod se također može nanijeti i preko ruža za usne i osigurava završni sjaj. Dostupan je od svibnja.

Yves Saint Laurent Volupté Liquid Color Balm
Balzam YSL ima sadržaj vode od 35 posto, ostavljajući osvježavajući osjećaj na usnama. Osim toga, kokosova voda ima hidratantni učinak i zaštićuje ekstrakt nara u ovom proizvodu. Najbolje od svega, aplikator je oblikovan kao usne.