Beauty brendovi koji vam nude nagrade za reciklažu proizvoda

| Beauty |

Svaka beauty obožavateljica zna cijeniti besplatan dar. Ali što kada bismo vam rekli da vaš sljedeći besplatan dar ne mora biti još jedna platnena torba ili testeri? Što kada biste dobili proizvode koje stvarno i želite koristiti? U nastavku donosimo 3 poznata brenda na našem tržištu koji vam nude nagrade za vraćanje praznih ambalaža. Sve što trebate učiniti jest donijeti ih u trgovinu.

LUSH

Ovaj poznati brend već je i ovako jedan od eco-friendly brendova koje volimo i cijenimo te koristi 100% recikliranu plastiku za svoje proizvode. Ako donesete 5 praznih ambalaža LUSH proizvoda, dobit ćete besplatnu masku za lice po izboru!

KIEHL'S

Ne možete živjeti bez Creme de Corps kreme za tijelo? Pa u Kiehl's-u možete i profitirati ako reciklirate njihove proizvode. Donesite praznu bočicu u trgovinu i dobit ćete žig; nakon što skupite 10 žigova možete izabrati besplatno putno pakiranje bilo kojeg proizvoda!

MAC

Između naših omiljenih ikoničkih proizvoda i svih limitiranih sezonskih kolekcija, mislimo da ne postoji ni jedan brend koji je lakše skupiti od MAC-a. MAC također nagrađuje recikliranje. Za 6 bilo kojih praznih ambalaža (ili makeup ili skincare) dobijete jedan MAC-ov ruž po vlastitom izboru!