Beauty aplikacija koju smo oduvijek priželjkivali

| Beauty |

Instagram / @bareminerals

Beauty brend koji dolazi iz Amerike, bareMinerals, napravio je aplikaciju koju smo oduvijek željeli.

Činjenica je da su žene konstantno u potrazi za novim beauty proizvodima, pogotovo šminkom, a izbor pudera oduvijek nam je stvarao glavobolju. Upravo iz tog razloga moramo pohvaliti ovu revolucionarnu beauty aplikaciju brenda bareMinerals, zahvaljujući kojoj končano možete pronaći puder koji će idealno pristajati baš vašem tonu kože. Postoji li nešto teže od pronalaska prave nijanse pudera? Mislimo da ne!

Instagram / @bareminerals

U suradnji s MatchCo, bareMinerals, pokrenuo je aplikaciju nazvanu Made-2-Fit uz koju ćete imati savršenu šminku a la Kim Kardashian svaki dan. U teoriji ova beauty aplikacija zvuči genijalno i jednostavno: prema uputama, sve što trebate napraviti je prvo uslikati bijeli papir, a zatim napraviti par fotografija vašeg lica zato što koža lica ima preko 100 različitih podtonova. I to je sve!
Nakon fotografija, na adresu šalju puder posebno prilagođen vašem lice koji je bez ulja i lagane teksture, a istovremeno obogaćen vitaminima te košta oko 44 eura. Za sada je aplikacija dostupna samo u Americi, međutim planiraju proširiti dostupnost i na Europu.