Banana-punđa novi je Instagramski trend koji obožavamo

| Beauty |

@jennychohair
@jennychohair

Opustite se, punđe su i dalje jedna od najpoželjnijih frizura sezone, samo nešto drugačije...Za ovu novu IT frizuru ne treba vam niti više vremena niti više vještina - banana punđa nova je IT frizura koju obožavamo!

Zašto se tako zove? Zbog svojeg pomalo duguljastog oblika koji pristaje baš svakom tipu kose i lica. Ovaj francuski trend u posljednje vrijeme doživio je pravi procvat na društvenim mrežama, a u nastavku saznajte kako napraviti ovu cool frizuru. 

Korak br. 1: Za početak, neka vam kosa bude malo prljava
Zar vam nije ovo ultimativno najdraži uvjet za frizuru? Nama da! Ok, sve što vam sada treba su gumica za kosu i ukosnice. 

Korak br. 2: Zavežite i okrenite kosu na mjesto
Podijelite kosu na 3 jednaka dijela. Srednji dio zavežite gumicom u niski, opušteni rep. Zatim, omotajte desni dio podijeljene kose oko repa i zajedno ih zarolajte. Zadnji preostali dio kose zataknite ispod već zarolane kose. 

Korak br. 3: Trebat će vam puno ukosnica
Koristeći ukosnice koje najviše volite, učvrstite sve na mjestu. Ovisno o dužini vaše kose i frizuru koju želite postići, možete i ostaviti rep takav kakav je ili ga podići ukosnicama. Ako vam se ovo i dalje čini prekomplicirano, jednostavno zarolajte kosu u obliku banane (kao na slici!) i ukosnicama učvrstite kosu tako da stoji na mjestu.

I za kraj: Izvucite nekoliko pramenova kako biste uokvirili lice i neka gravitacija učini svoje do kraja.