Balayage više nije in, otkrivamo vam novu popularnu metodu bojanja kose

| Beauty |

Hair frosting je nova popularna metoda bojanja kose

Nakon vladavine ombrea, na scenu je stupio balayage kao najpopularnija metoda bojanja kose. Balayage je svoje mjesto na tronu držao dugi niz godina i većina žena se odlučivala baš na tu tehniku bojanja no došlo je vrijeme da balayage polako padne u zaborav jer na scenu nastupa nova metoda bojanja kose.
Radi se tehnici nazvanoj "hair frosting". Tehnika glazure za kosu radi se tako da se izbjeljuju pojedini pramenovi kose hladnom nijansom plave, od korijena do vrhova, dok se susjedni tamniji pramenovi ostavljaju netaknuti.

Hair frosting je nova popularna metoda bojanja kose

Ovom tehnikom postižete vrlo prirodan izgled kose zbog raznobojnih vrhova koji se sastoje od svjetlijih i tamnijih pramenova. Baš zbog toga kosu je vrlo lako održavati.
Frosting kreira višedimenzionalni izgled čime postižete dojam većeg volumena u kosi. Prednost ove tehnike je i što odgovara svim tipovima kose.

Hair frosting je nova popularna metoda bojanja kose

Pretpostavljamo kako će "hair frosting" zaista biti najpopularnija tehnika bojanja kose u 2022. godini što potvrđuju i it cure poput Hailey Biber koje svoju kosu bojanu upravo ovom tehnikom.