Axis i Wall.hr vas daruju izvrsnim parfemima

| Beauty |

Novu nagradnu igru donosimo u suradnji s parfemima Axis o kojima sve možete doznati ovdje!, a najbitnije donosimo u nastavku jer upravo ove informacije pomoći će vam da osvojite parfem!

Axis Caviar Grand Prix mirisi odaju priznanje nemirnom duhu Formule 1, a namijenjeni su muškarcima koji vole pomicati granice – žele uvijek biti najbrži i posjeduju više natjecateljskog duha. Utjelovljuju sve karakteristike i vrijednosti vozača F1: izazov, preciznost , brzinu, izdržljivost, emocionalnost i neutaženu želju za pobjedom. Parfemi su dostupni u tri verzije, u živopisnim bojama simbola F1 – kacige za glavu i kombinezona:crvenoj, plavoj i crnoj.

Axis Caviar Grand Prix Red muževan parfem prikladan je za samouvjerene i uspješne muškarce. Miris je kombinacija svježih citrusnih nota nježnog bergamota i pjenušavog limuna, pojačanih daškom mirisnog kardamoma. Srž mirisa je kombinacija muževnih biljnih nota Calary kadulje i lavande, te senzualnog ambergrisa s  osebujnim animalističkim puderastim mirisom koji pruža dugotrajan učinak.

Axis Caviar Grand Prix Blue potvrđuje muškost svakog modernog i karizmatičnog muškarca. Sastavljen od kontrastnih mirisa pjenušavog Bergamonta i izraženog papra, pojačan s laganim nijansama zelenog bilja. Srce ovog mirisa je pikantan i aromatičan muškatni oraščić. Senzualni pačuli, optočen mističnim ambergrisom i raskošnim mošusom ublaženim svježim notama mahovine.

Axis Caviar Grand Prix Black stvoren je za neustrašive muškarce kojima je život izazov. Priča o mirisu započinje s voćnim notama pjenušavog citrusa i osvježavajućom lubenicom. Nastavlja se i dostiže svoj vrhunac u harmoničnom spoju mirisnih nota koje su ublažene prirodnim dodirom jasmina. Završna nota podsjeća na tajanstvenu simbiozu ambergrisa i pačulija, obogaćenu mošusom koji cijeloj priči daje iznenađujuće veliku širinu.

Tijekom svibnja Axisovi parfemi u svim dm prodavaonicama povoljniji su za 50%

Ono što vi morate učiniti kako biste osvojili  jedan od parfema je sljedeće:

  • Lajkati page Wall.hr dm Hrvatska
  • Na zid Facebook pagea Wall.hr napisati gdje se parfemi mogu kupiti i koju boju/miris bi voljeli osvojiti.

SRETNO SVIMA!!!

UPDATE 20.5.!
...i dobitnica je

Molimo dobitnicu da nam se sa podacima javi na redakcijski email!