Avonova nova linija make-upa Luxe

| Beauty |

Dašak Hollywooda pretočen je u najnoviju Avonovu make-up liniju LUXE koja spaja zavodljivost glamura i intenzivne boje za savršeno očaravajući izgled i glamurozni make-up. Kvalitetni i postojani sastojci pretočeni su u otmjeno, zlatno pakiranje koje osvaja na prvi pogled.

Avonova linija Luxe
Avonova linija Luxe

Upravo će ove proizvode iz nove Avonove linije koristiti visažisti Profokusa za make-up manekenki na Dreft Fashion Weeku Zagreb koji se održava od 22. do 24. studenog u Hypo centru u Zagrebu.

Avon podloga za lice
Avon podloga za lice

Besprijekorni ten odsad je lako postići zahvaljujući LUXE podlozi za lice koja, osim potpunog prekrivanja nedostataka i ujednačavanja tona, licu nudi i potpunu hidrataciju. Tu je i LUXE puder u kamenu koji je, zahvaljujući svom sastavu, prepun raznobojnih pigmenata koji prekrivaju nesavršenosti i čine ten ujednačenijim.

Avon Luxe ruž za usne
Avon Luxe ruž za usne

Za pune i glamurozno sjajne usne linija LUXE donosi i vrhunski ruž čija luksuzna formula kombinira čistu svilu i plumping kompleks u čak 15 nijansi. Ljubiteljice naglašenih očiju neće odoljeti LUXE paletama sjenila s po pet postojanih, intenzivno pigmentiranih nijansi za fantastične dnevne i večernje kombinacije te LUXE maskari koja, uz prah crnih dijamanata, trepavicama daje ultratamnu boju i očaravajući izgled.

Avon Luxe tuš za oči
Avon Luxe tuš za oči

Tu je i LUXE tuš za oči koji se lako i precizno nanosi u samo jednom potezu i zadržava svjež izgled tijekom cijelog dana te ga je uistinu jednostavno uklopiti u svakodnevni look.

Avon Luxe sjajilo za usne
Avon Luxe sjajilo za usne

U okviru Avonove linije LUXE dostupno je i sjajilo za usne koje pruža prekrasnu sjajnu boju, a bogata hidratantna formula omata usne raskošnim sjajem te im pruža savršenu zaštitu za hladne zimske dane.