Aussie predstavio novu liniju proizvoda za oblikovanje kose

| Beauty |

Novi Aussie proizvodi za kosu!
Novi Aussie proizvodi za kosu!

Budimo iskreni – tko želi beživotnu kosu koja samo lijeno pada? Ako se nas pita, prelijepa kosa bi trebala imati volumen i osobnost, ali i pratiti svaki naš pokret. Sigurni smo kako nitko ne želi imati krutu kosu u nepomičnoj frizuri koja tako stoji satima. Trik je u tome da je kosi potrebno dati dovoljno čvrstine da izgleda odlično, a da s druge strane nije beživotna i nepomična.

Pa, imamo velike vijesti! Aussie je predstavio novu liniju proizvoda za oblikovanje kose koja će vam pomoći da održite košnicu na glavi mirnom, čak i ako zazujite na plesnom podiju. Najbolji dio? Nova linija predivnih sprejeva i pjena držat će sve na svom mjestu, a kosa neće izgledati zamrznuto ili kao da ste se previše trudili. Sad možemo početi skakati od sreće (ne brinite, neće vam se pokvariti friz ... vjerujte nam).

Predstavljamo božanstvenu liniju koja nudi baš pravu količinu čvrstine, bez ljepljive kacige na glavi koju svi mrzimo. Uz to, cijela linija je krcata egzotičnim biljkama iz vrućih australskih divljina zbog kojih ćete izgledati privlačno i divlje. Formula sadrži ekstrakt kore australske divlje višnje i ekstrakt australske morske trave koji će dati lakoću kosi. Nova linija prepuna je brojnih australskih sastojaka od kojih cure sline, a zbog kojih kosa miriše toliko dobro da bi ju mogli pojesti.

Aussie proizvodi za kosu
Aussie proizvodi za kosu

Nova linija uključuje dvije pjene i dva spreja, a svaki ima dvostruko djelovanje:

Miracle Styling Mousse Volume + Conditioning diže tvoju kosu visoko koliko god ti to želiš, a istovremeno i njege kako bi tvoja kosa ostala u tip top stanju.

Miracle Styling Mousse Curl Define + Shine pobrinut će se da tvoje kovrče budu sjajne i velike, a ne krute i ukoćene. Ova pjena oblikovat će predivne kovrče i osigurati da ostanu lijepo definirane te dodati mrvicu sjaja kako bi tvoja kosa privukla svu potrebnu pozornost.

Miracle Hairspray Volume + Hold tu je kako bi se pobrinuo da tvoji iznenadni freestyle pokreti ne bi uništili wow-wow-volumen, te nudi baš pravu količinu čvrstine kako bi svaka vlas ostala tamo gdje treba.

Sa sličnim sjajem i čudima puna je limenka Miracle Hairspray Shine + Hold koja tvojoj kosi daje vrhunski sjaj, ali i malo čvrstine, za sjajnu kosu koja se ponaša baš kako ti želiš.

Za Aussie rutinu njege kose, ubacite sprej i pjenu u svoju uobičajenu rutinu - nakon šampona i regeneratora, nanesite kuglicu pjene veličine ping pong loptice na mokru kosu i oblikujte frizuru. Kako bi kosi dali dodatnu energiju i sjaj posprejajte suhu kosu lakom kako bi ju učvrstili ... i look je gotov! Što čekate? Ustanite se i protresite – vaša kosa će vam biti zahvalna!