Artistry ruževi za usne najbolji dosada

| Beauty |

Alexander McQueen savršeno je sažeo:"U današnjoj modi ne postoje pravila. Sve je u individualnosti i osobnom stilu". Osobni stil definiran je karakterom, raspoloženjem, emocijama, odjećom, modnim dodacima i make-upom. Osobni stil je izraz individualnosti koja jednostavne stvari pretvara u poželjne, u "stil s potpisom". Kada je riječ o make-upu našu osobnost najbolje izražava ruž za usne. Beskrajan izbor boja i tekstura pruža nebrojene mogućnosti za izražavanje vlastitog stila i zato ruž za usne može reći puno toga, bez ijedne izgovorene riječi.

Svoju osobnost ovog proljeća izrazite novom kolekcijom Artistry ruževa za usne iz Amwaya. Luksuznim, zavodljivim i zanosnim bojama ovi ruževi osvajaju na prvi pogled. Kolekcija uključuje 16 nijansi klasičnih kremastih ruževa i 7 nijansi sjajnih ruževa za usne.Izražajni pigmenti, zavodljive nijanse, nova hidratantna formula i domišljato pakiranje čine Artistry najboljim ruževima do sada. Svjetski poznat vizažist Rick DiCecca osmislio je raskošan spektar nijansi, od mekih i nježnih bež do odvažnih crvenih.

Formula sadrži i Signature Color pigmente osmišljene kako bi se osigurala savršena količina boje i prekrivenost. Lako se nanose te čine usne raskošno mekanim i glatkim, njegovanim i hidratiziranim. Formula se ne razmazuje i ne prelijeva preko rubova usana.