Armani make-up za proljeće i ljeto

| Beauty |

Megan Fox za Armani Cosmetics

Giorgio Armani Cosmetics predstavio je novu kolekciju make-upa za proljeće/ljeto 2012. Zaštitno lice cijele Armani beauty kolekcije prelijepa je Megan Fox. Najzanimljivi dio kolekcije koji je predstavljen izdvojeno, svakako je Rouge d'Armani Sheers. Ono što čini novu paletu ruževa drugačijom od ostalih je posebna formula koja povećava svjetlinu boje te omogućava maksimalnu hidrataciju usana koja traje duže od 8 sati. Volimo važnost koja se pridaje novoj formuli jer ono što mi žene želimo nije samo normalni ruž za usne u našoj najdražoj boji. U stalnoj smo potrazi za novim ružem koji ostaje satima na usnama te ih čini glatkima i vlaži ih poput balzama, a ovaj novi Armanijev ruž za usne ima upravo sve to. Navikli smo da su dugotrajni ruževi na usnama poput neke tvrde gline koja se skori na našim usnama, a ovaj ruž otklanja taj neugodni osjećaj. Kremaste je teksture, lagano transparentne boje, nosive i elegantne u isto vrijeme. Novi Armani ruž za usne definitivno je revolucionaran mix. „Intenzitet ruža za usne i transparentnost sjajila za usne s osjećajem balzama za usne. Boja kakvu nitko dosad nije vidio“ – kaže make-up artist Linda Cantello.

The Rouge d'Armani Sheers je dostupan u 12 nijansi s rasponom od 3 boje:

Narančasta prema čisto ružičastoj, Acid Tangerine 300, Tokyo Coral 301 i Orange Mutation 302.

Tri nijanse crvene: obična verzija Rouge d'Armani, Red Carpet 400, Ripe 401, Scarlatto 402.

Tri nijanse ljubičaste, Bitten 600, Tulipe Noire 601, Black Laquer 602.

Rouge d'Armani sheers

Drugi dio kolekcije, koju je Girogio Armani, očaran morem, nazvao je „Ecailles“ čini sve ostalo, sjenila, rumenila i sjajila. Kolekcija je inspirirana igrom mjesečine na moru, s mnoštvom sjena iz dubine, bijelih i crnih bisera. 

Ecailles Luxury Edition, limitirana je serija paleta je boja za oči. Crna, kompaktna kutijica, odjevena u delikatni, sedefasti ručni rad, dostupna je u samo 4.000 komada diljem svijeta. Paleta uključuje mješavinu raskošnih boja u modro plavoj, boji morskih algi, tirkiznoj, svjetlucavo plavoj i bijeloj. Cijena joj je 114,00 eura.

Ecailles Luxury Edition

Ecailles Classic Edition, klasična je paleta boja za oči. Ledena harmonija, u  kompaktnoj, crnoj lakiranoj kutijici, s četiri nijanse raslojavanja boja, biserno plava i siva, s pjenasto bijelom i mornarsko plavom, za jačanje trepavica. Cijena joj je 47,00 eura.

Ecailles Classic

Giorgio Armani paleta za lice i obraze koristi Micro-Fil tehnologiju i dolazi u dvije nijanse. Obrazi dobivaju predivan izgled preplanulosti što je definitivno idealno za ljetne dane. Cijena joj je 41,50 euro.

Armani face and cheeks duo

 Eyes to Kill Eyeshadow Oceanic Jewels, naziv je bisernu mješavinu koja zrači u četiri očaravajuće boje. Cijena joj je 29,00 eura. Kako je ove sezone „must have“ imati „Madre Perla“izgled, ovo sjenilo koje izgleda kao spoj bijelih bisera koji neprestano zrače mijenjajući ružičasto, ljubičasto, plavo i zeleno idealno je za sve djevojke koje prate trendove, ali i one koje se žele osjećati moćno. Na  Giorgio Armani modnoj reviji za proljeće/ljeto 2012 korišteno je upravo sjenilo.

Armani Eyes to kill
Giorgio Armani spring/summer 2012

 Zadnji dio ove kolekcije Gloss D’Armani koji dolazi po cijeni od 26,00 eura.

Gloss D'Armani