Amanda Seyfried imenovana je novim Lancôme svjetskim ambasadorom

| Beauty |

Glumica Amanda Seyfried dobila je novu, veliku ulogu kao najnovija Lancômeova ambasadorica u svijetu ljepote.

Pridružujući se visoko uglednoj postavi koja uključuje Juliu Roberts, Kate Winslet, Penelope Cruz, Isabellu Rossellini i Zendayu, 33-godišnja glumica će za francusku luksuznu kuću ljepote raditi, ne samo kao lice, već i kao glas.

U izjavi medije Seyfried je izjavila: "Izuzetno je uzbudljivo biti dobrodošao u ovu nevjerojatnu obitelj žena ambasadora, koje su sve toliko različite, a opet sve tako ujedinjene u svojoj misiji predstavljanja Lancômea, istovremeno utjelovljujući pozitivne vrline i vrijednosti koje osnažuju i donose sreću sebi i ženama širom svijeta. ".

Svojom elegancijom, prirodnim šarmom i sunčanim duhom, Seyfried odražava sve vrijednosti kozmetičke marke i bez sumnje će se dopasti i starim i novim potrošačima.

Instagram/@lancomeofficial

Ovo nije prvi izlet Amande u svijet ljepote. Ranije je bila zaštitno lice Givenchyjevog mirisa gdje je zamijenila Liv Tyler kao njihovu ambasadoricu te je bila muza brenda Clé de Peau Beauté, japanske kompanije luksuzne kozmetike.

Seyfried je pristalica dobrotvornih razloga, uključujući dobrobit životinja i osoba oboljelih od autizma te ju mnogi uzimaju za uzor mladim ženama širom svijete. Lancôme je u svojoj izjavi nadodao da etos mlade glumice u skladu s dobrotvornim radom marke, pod nazivom " Write Her Future” te da se raduju daljnjoj suradnji i svemu što će ova donijeti.

Instagram/@lancomeofficial