Albino blizanke ruše granice ljepote

| Beauty |

Blizanke iz Brazila privukle su veliku pažnju modne industrije, a već imaju ugovore s Nikeom, Insanisom i Bazaar Kids. Sestre po imenu Lara i Mara imaju 11 godina i obje su rođene s albinizmom, stanjem u kojem koža proizvodi premalo melanina i uzrokuje manjak pigmenta u koži i kosi.

Flores Raras

Blizanke su izjavile da se osjećaju vrlo lijepo u svojoj koži i da vole to što su drugačije od drugih. Njihova sestra, 13-ogodišnja Sheila, iako nema albinizam također ima posebnu ljepotu i radi s Marom i Larom kao model. 3 sestre trenutno imaju oko 6 000 pratitelja na Instagramu, a očekujemo da će taj broj samo rasti kako će ih novi dizajneri zapažati.

Flores Raras

Inspiriran njihovim neobičnim izgledom, fotograf Vinicius Terranova odlučio je snimiti djevojčice za svoj projekt Flores Raras, ili u prijevodu Rijetko cvijeće. "Vidio sam djevojčice u jednom videu, one su jako lijepe i talentirane i to je razlog zašto sam želio raditi s njima. Imaju mnogo samopouzdanja, inteligentne su i dobre su u svom poslu", izjavio je Vinicius za Brazilske novine. 

Flores Raras

Više fotografija ovih jedinstvenih djevojčica pogledajte u našoj galeriji.