Afroditin preporod kože kolagenom

| Beauty |

Afroditino lansiranje linije 4D COLLAGEN

O važnosti kolagena, koji je glavni strukturni protein i neizostavan sastavni dio svake kože, kose i noktiju, naveliko se govori i piše... ali malo njih zna što je u stvari kalogen.

Vrlo zanimljiv "talk show" za predstavnike medija i mnogobrojne dame, uz lansiranje nove afroditine linije za njegu lica 4D COLLAGEN, održan je u utorak na zagrebačkom Vidikovcu Zagreb Eye.

Glavni akteri su bili: poznata voditeljica Sanja Doležal i njezini gosti: Slovenka Nataša Pinoza – Afroditina ambasadorica i lice nove linije 4D COLLAGEN, Marija Borić kazališna, televizija i filmska glumica te doktor Aleksandr Milenović, jednan od najboljih hrvatskih plastičnih i estetskih kirurga.

Afroditino lansiranje linije 4D COLLAGEN
Afroditino lansiranje linije 4D COLLAGEN

Gosti su, svaki na svoj način, govorili o kolagenu i o posljedicama njegove degradacije u koži zbog prirodnog ali, na žalost, i neizbježnog procesa starenja, koji počne u tridesetim godinama i na koži ostavlja trag bora i gubitka elastičnosti. Inovacija iz Kozmetike Afrodita, pod imenom 4D COLLAGEN, uspješno rješava baš ove probleme kože. Linija 4D COLLAGEN temelji se na naprednoj, višeslojnoj kolagenskoj formulaciji s morskim kolagenom i biološko aktivnima peptidima te na površini kože omogućuje trenutni učinak liftinga, a u dubljim slojevima dugoročno potiče tvorbu kolagena.

Rezultati nakon upotrebe doslovce oduševljavaju: posljedično se smanjuje pojava linija i bora do 31%, a vidljivo se poboljšava tonus kože. Možemo govoriti o pravom preporodu kože i o učinkovitoj njezi koja je više od liftinga.

Linija 4D COLLAGEN sastoji se od širokog spektra proizvoda koji zadovoljavaju  sve potrebe kože u tridesetim godinama i uključuje Hidratantni serum za intenzivni osjećaj hidratacije, Kreme za normalnu-mješovitu kožu i za suhu kožu, Kremu oko očiju, Sleeping masku za bogatu njegu dok spavate i Ampule za 7-dnevno maksi pomlađivanje.

Veliki broj pozvanih predstavnika medija, blogerica i posebnih gostiju je nakon »talk showa« druženje nastavilo u prekrasnom ambijentu vidikovca Zagreb Eye, gdje su u Afroditinom kutku ljepote isprobali sve predstavljene proizvode linije 4D COLLAGEN, a stručnjaci Kozmetike Afrodita su sa veseljem podijelili savjete o ispravnoj i kvalitetnoj njezi kože.