9 beauty vještina koje želimo svladati u 2017. godini

| Beauty |

 Čini se kako svaki dan čujemo za neki novi beauty trend na internetu. Od makeup trikova do savjeta za oblikovanje kose, ponekad nam je jako teško ostati u toku sa svim beauty ludilom oko nas. Kako smo odlučili da će 2017. godina biti godina eksperimentiranja te igranja s novim trendovima i proizvodima, odabrali smo čak 9 beauty vještina koje ćemo savladati ove godine. Sve što je potrebno jest malo strpljenja i nekoliko korisnih savjeta...

NOSITI PERIKU KAO PRAVA ZVIJEZDA

Sigurno nikad niste primijetili da neke od vaših omiljenih zvijezda ustvari nose perike. To je uistinu najbolji način kako se poigrati s različitim bojama kose bez rizika od oštećenja, a također su i dosta jednostavne za korištenje. Najteži dio je - kupnja. Važno je da gustoća kose bude barem 200 grama i da linija kose izgleda najprirodnije. 

How To: Make A Wig Look More Natural

PJEŠČANI NASIP NA OČIMA I USNAMA

Baš kao što se pješčani nasipi koriste za sprječavanje poplava, tako i ova makeup tehnika održava ruž i sjenilo na mjestu. Sve što vam treba je omiljeni puder u prahu i vlažna spužvica za šminku. Pogledajte video tutorijal OVDJE.

OMBRE USNE

Još jedan način kako dodati dimenziju usnama je stvoriti ombré look. Počnite s tamnijom olovkom ili ružem, a zatim nanesite svjetliju nijansu u centar usana. Izblendajte dvije boje zajedno i dobit ćete savršen gradirajući efekt.  

HOW TO: OMBRE LIPS

NANESITE UMJETNE TREPAVICE KAO PROFESIONALKA

Ako je nanošenje umjetnih trepavica za vas još uvijek problem, možda bi vam aparat poput Flirt Flashes Lash aplikatora (dolara na flirtcosmetics.com) mogao pomoći. 

Flirt Flashes Lash Applicator Review + I Met Amber Rose!

"PRIRODNE" OBRVE

Iznenadili biste se što četkica za obrve može učiniti. Izgled čupavih obrva zahtjeva od vas da prihvatite prirodan oblik vaših obrva. Umjesto kockastih "Instagram" obrva koje su bile hit protekle dvije godine, napokon je u modu došao prirodni look.

HOW TO: Natural Bushy Brow Tutorial | MAC Cosmetics | Spiked Brow Pencil

CUT-CREASE MAKEUP LOOK

Od zlatno-rozih nijansa pa sve do prirodnih, nude tonova, ovaj popularni look možete stvoriti s bilo kojom nijansom. Izaberite bazu koja je slična vašoj nijansi kože i izblendajte je preko cijelog kapka. Zatim odaberite tamniju nijansu i nanesite je direktno u pregib oka. Na kraju, uz malu pomoć male, precizne četkice naglasite crtu ispod pregiba svijetlom, nude nijansom. 

Easy Neutral Cut Crease | Makeup Tutorial

HIGHLIGHT NA USNAMA

Highlight na gornjoj usni još je jedan odličan način kako vizualno povećati usne. A to apsolutno uvijek želimo, zar ne?

How To: Strobing / Highlighting techniques - Desi Perkins

USAVRŠITE KOREKTIRANJE BOJAMA

Sigurno ste na policama drogerija u posljednje vrijeme primijetili zelene, žute i ljubičaste korektore. Ali može biti teško zapamtiti koja se nijansa koristi za što. Donosimo šalabahter koji će vam uvijek pomoći: bacite pogled na kotač boja; pronađite boju koju želite sakriti na vašem licu i za to koristite upravo onu koja je na suprotnoj strani od nje na kotaču. 

COLOR CORRECTING for Beginners! Drugstore vs. High End

ŠLJOKASTE USNE

Da, moguće je nositi šljokice bez da izgledate kao loše našminkana osnovnoškolka. Prije svega, nanesite ruž u boji u kojoj želite te plosnatom četkicom utapkajte šljokice na sredinu vaših usana. Možete se i zabaviti te pomiješati nekoliko različitih nijansa. Samo nemojte zaboraviti hidratizirati usne njegujućim uljima.