8 vibratora koji su prava umjetnička djela

| Beauty |

Najbolji vibratori za žene

Iako to većina naš žena ne želi priznati - do orgazma najuspješnije i najkvalitetnije dolazimo same. Iako se sav onaj osjeća seksa i topline muškarca i njegovog penisa ne može zamijeniti, nekada nam je za seksualni užitak dosta i magična vibrirajuća spravica. S obzirom da su ga sve cure u Seks i gradu još davnih dana svakodnevno koristile pa čak i kao igračku za uspavljivanje bebe, vrijeme je i da mi Hrvatice odbacimo sve tabue vezane uz njega i jednostavno ga prigrlimo. Radi se naravno o njegovom veličanstvu - vibratoru. 

Iako moramo priznati kako ih nismo sve isprobali, vjerujemo na riječ stranim stručnjacima i donosimo vam listu trenutno najboljih 8 vibratora koje mnogi seksolozi smatraju pravim umjetničkim djelima. 

1. Lelo Ora
Lelo Ora vibrator

Lelo Ora smatra se najsofisticiranijim vibratorom koji žene mogu nabaviti jer osim što vibrira i nadražuje vaš klitoris on daje dojam kunilingusa, odnosno lizanja vagine te skoro u potpunosti zamjenjuje vašeg partnera. Osim toga on se rotira u nevjerojatnim smjerovima i pulsira u raznim intervalima, a najbolje od svega je što ne izgleda poput vibratora, već poput mp3 playera pa ga bez problema možete nositi u torbici. 

2. Ultimate G

Ultimate G
Ultimate G

Ovaj vibrator dizajnirali su ginekolozi koji ga komuniciraju s obećanjem da vas vodi do orgazama treće razine. Iako izgleda poput malog vanzemaljca, ovaj vibrator masira vaginu i iznutra i iz vana te pokriva sve strateški važne točke za postizanje velikog O. 

3. 16GB Crave Duet Lux 
16GB Crave Duet Lux
16GB Crave Duet Lux

Ovaj elegantni vibrator napravljen je od zlata, a puni se putem usb priključka na vašem računalu. Osim što će vas zadovoljiti ova mala zlatna spravica u sebi ima i prijenosnu memoriju od 16 GB pa vaš vibrator sad može sadržavati i vaše najdraže fotografije, seksi filmiće, ali i poslovne dokumente. 

4. We-Vibe 4
We-vibe 4
We-vibe 4

Novi model poznatog popularnog vibratora We-Vibe ženama pruža bolje prianjanje nego ikad prije, veću mogućnost kontrole i jači intenzitet vibracije. No ono što je najbolje ovaj vibrator nije samo osmišljen za samozadovoljavanje nego kako bi pojačao užitak seksa tijekom samog odnosa tako da ga možete koristiti za dodatnu simulaciju G točke i klitorisa tijekom samog seksa, a dolazi i s daljinskim upravljačem. 

5. Clone-A-Willy
Clone-A-Willy
Clone-A-Willy

 Možda i najbolja fora na koju smo naišli na internetu, proizvod Clone-A-Willy zapravo je DIY (napravi sam) vibrator. Za ovaj vibrator koji možete napraviti sami trebate pravi primjerak muškog penisa čiju repliku želite napraviti. Cijeli proces je vrlo jednostavan, a sve sastojke (osim penisa koji želite replicirati) dobijete u kutiji. Dobijete plastičnu mjericu, smjesu koja će vam poslužiti kao gipsana modlica u koju trebate ugurate originalni primjerak koji želite replicirati i u koji onda gurnete gumenu smjesu koju umutite - za 24 sata imate vlastitu kopiju penisa koji želite. Naravno - ovaj odličan proizvod dolazi u raznim nijansama kože, ali i različitim materijalima tako da vaš novi DIY penis može svijetliti u mraku, ali i biti napravljen od čokolade. 

6. OhMiBod Music Vibrator
OhMiBod Music Vibrator
OhMiBod Music Vibrator

Jedna od najboljih opcija na svijetu modela vibratora “Rabbit” koji stimulira i iznutra i izvana. Može svirati, spaja se na vaš iPod/iPhone, ali i svaki mp3 player te vibrira u ritmu muzike ili snimljenog glasa, a njime putem aplikacije može upravljati i vaš partner. 

7. Cascade samopodmazujući vibrator
Cascade samopodmazujući vibrator
Cascade samopodmazujući vibrator

Ovo je jedan od razloga zašto znanost postoji - da bi izmislila samo podmazivi vibrator. Mala spravica pod nazivom Cascade izlučuje lubrikant koji vas podmazuje kako ne bi morali stisnuti pauzu na svom vibratoru. Dostupan je u tri modela - Ripple (za stimulaciju G-točke), Wave (rebrasti uzorak) i standardni Flow. 

8. Cone
Cone
Cone

Maksimalan užitak uz minimalan napor.Osmišljen kako se ne bi morali koristiti rukama, može se koristiti na bezbroj načina koje možete vidjeti na njegovoj službenoj stranici, ali u principu radi se o razno raznim načinima sjedenja na Cone vibrator.