8 najtrendi jesenskih nijansa za nokte

| Beauty |

 Kada zamislimo beauty trendove i novitete u jesenskoj sezoni, jedna od prvih stvari koje nam uvijek padnu na pamet su - lakovi za nokte! Jesen je ona sezona u godini u kojoj naši nokti najviše dolaze do izražaja, obožavamo boje jeseni na noktima, a uz odjeću, obično i u beauty svijetu u jesen vlada pravilo "što tamnije to bolje".

Danas smo odabrali 8 najboljih trendi nijansa za nokte koje viđamo po svuda, a nećemo vas lagati - neki od ovih se nalaze i na našim noktima!

PRLJAVO ROZE

Ružičasta boja vrišti ljeto i prozračne haljinice. Prljavo roza savršeno odgovara vašim pletenim vestama. Razlika je u laganom sivom podtonu. 

NJEŽNE METALIK NIJANSE

Znate koja nijansa bi najbolje išla uz vašu novu jesensku torbicu? Metalik brončana.

Chanel Nail Varnish
Chanel Nail Varnish

TAMNO ZELENA

Tamno zelena jedna je od rijetkih nijansi koje označavaju prijelazno razdoblje - jesenska je boja, ali i dalje savršeno odgovara vašem još brončanom tenu.

ZAGASITO PLAVE

Kobalt plava vam se ipak u jesen čini pre kričava? Probajte s nešto zagasitijim tonovima.

COOL SIVE

Siva je jedna od popularnijih nijansa laka za nokte ove sezone. Savršena je za sve djevojke koje ne vole jake boje, ali žele se malo odmaknuti od uobičajenih neutralnih tonova.

TERRACOTTA CRVENA

Crveni lak za nokte IN je u svako doba godine, ali nešto tamnija crveno-smeđa varijanta "vrišti" jesen.

TAMNA ŠLJIVA

Nema ništa ljepše od nijanse tamne šljive na kraćim noktima. Idealna za svaki poslovni look, ali i vikend izlazak s prijateljicama.

SVJETLUCAVA CRNA

Za sve obožavateljice šljokica, šljokasta crna nijansa neće izgledati ni pre djetinjasto ni pre tamno.