8 najluđih plastičnih operacija koje su postale hit!

| Beauty |

Plastična kirurgija

Plastična kirurgija

Nećemo lagati sami sebe i praviti se kao da obožavamo svaki djelić svojeg tijela. Svi mi imamo dijelove koje volimo manje, koje više. One na koje se žalimo i one kojima se hvalimo. 

Važno je naglasiti razliku između prosječne djevojke i celebrityja, koji stalno osjećaju pritisak da moraju izgledati na određeni način. I ponekad, taj pritisak je toliko iracionalno intenzivan da ga počnu projicirati i na svoje fanove. Ovih dana, plastični kirurzi mogu smanjiti ili povećati gotovo sve - neke stvari ne možete čak ni zamisliti! Da, postoji toliko više operacija od običnog zatezanja trbuha i povećavanja grudi. Puno, puno više.

U nastavku vam donosimo neke od najluđih operacija za koje smo ikada čuli, a postali su nevjerojatno popularni u cijelome svijetu...

1. PODIZANJE OSMIJEHA

Kutevi naših usana spuštaju se kako starimo i na nekim ljudima može stvoriti trajno ljutiti izraz lica. Podizanjem osmijeha taj se proces zaustavlja, ali također stvara trajne ožiljke oko usana zbog kojih biste mogli ličiti na Jokera. Pažljivo birajte svog kirurga!

Podizanje osmijeha
Podizanje osmijeha

2. TRANSPLANTACIJA OBRVA

Transplantacijom obrva pacijent sam odabire idealni oblik i debljinu te stvara vlastiti kalup po kojem kirurg tada vrši operaciju. Uzima dio vaše kose s tjemena i presađuje ih na mjesto obrva.

Transplatacija obrva
Transplatacija obrva

3. REKONSTRUKCIJA PUPKA

Jeli moguće pretvoriti vanjski u unutarnji pupak? Moguće je! Malim rezom sa vanjske strane vašeg pupka kirurg će ga uvući i stvoriti fizički ljepši pupak. Operacija ostavlja ožiljak koji je obično skriven unutar pupka.

Rekonstrukcija pupka
Rekonstrukcija pupka

4. OPERIRANJE OKRUGLIH OBRAZA

Okrugli obrazi su slatki kod djece, ali na odraslim osobama mogu stvoriti neželjeni efekt debljine. Postupak kojim se uklanja salo iz obraza najsličniji je liposukciji. 

Operacija okruglih obraza
Operacija okruglih obraza

5. LIPOSUKCIJA LEĐA

Mnogo žena se žali plastičnim kirurzima zbog neželjenog sala na leđima u području grudnjaka. Zbog toga im grudnjaci jako loše stoje i stvaraju rolice sala oko trake i naramenica. Liposukcijom leđa uklanja se višak sala i kože na leđima, a ožiljak je obično u liniji grudnjaka, pa nije jako vidljiv.

Liposukcija leđa
Liposukcija leđa

6. SMANJIVANJE BRADAVICA

Neke žene i muškarci imaju jako izdužene ili ispupčene bradavice. To se obično događa zbog trudnoće ili genetike. Kirurzi smanjuju bradavice tako što doslovno odrežu vrh ili uklanjaju višak kože. Važno je napomenuti da ovaj postupak ostavlja trajni ožiljak na bradavicama.

Smanjivanje bradavica
Smanjivanje bradavica

7. POSTIZANJE RUPE IZMEĐU BEDARA

Najnoviji trend je postupak kojim se laserski stvara željeni razmak između bedara. Garantira otapanje sala na tom području bez operativnog zahvata. 

Postizanje rupe između bedara
Postizanje rupe između bedara

8. UNUTARNJI GRUDNJAK

Želite čvrste grudi ali mrzite nositi grudnjak? Britanski kirurzi osmislili su novi zahvat takozvanog postavljanja unutarnjeg grudnjaka. Silikonske košarice postavljaju ispod tkiva koje su svilenim naramenicama zašite na odgovarajuće mjesto. 

Unutarnji grudnjak
Unutarnji grudnjak