7 načina kako nositi podignutu kosu (a da nije u repu!)

| Beauty |

7 načina kako nositi podignutu kosu (a da nije u repu!)
7 načina kako nositi podignutu kosu (a da nije u repu!)

Kada govorimo o podignutoj kosi, jednostavno OBOŽAVAMO dobar konjski rep. Ali moramo priznati - ponekad stvarno dosadi. Nekim danima se poželimo poigrati s kosom i pritom ne mislimo samo na pretvaranje repa u punđu... 

Srećom, susreli smo se s ovom dilemom puno puta stoga smo vam odlučili ponuditi sedam opcija kako nositi podignutu kosu koja ne uključuje samo visoki rep. U nastavku pogledajte koje su to alternative koje obožavamo. Vjerujte nam, i vi ćete!

1. FRENCH TWIST - Sve smo kad tad bile žrtve "bad hair" dana i razbarušene punđe kojom ga sakrivamo. Ali zašto sljedeći put ne biste pojačali svoju igru i probali neki više editorial look? Slično kao i kod French twista, mala punđa će biti sakrivena ispod kose koju ste prebacili preko glave.  

2. DODAJTE NEKI UKRAS - Kada poželite nositi klasičnu podignutu frizuru, osvježite svoj look tako da dodate neki ukras u kosu. Možda vam frizura manjka profi tehnike, ali zato ćete sve nadoknaditi cool ukrasom.  

Photo: Yahoo! Beauty
Photo: Yahoo! Beauty

3. KRUNA OD PLETENICE - Lakše je za izraditi nego što izgleda i prigodna je za nošenje na više događanja od glazbenih festivala. Kruna od pletenice savršen je način kako maknuti kosu s vrata. 

4. DUPLA AUREOLA - Ova frizura je moderna verzija zarolanog repa. Jednom kada zarolate kosu do kraja, krajeve kose pričvrstite o tjeme tako da se ne vide te si osigurajte elegantni, sofisticirani look. 

Photo: Fashion Mio
Photo: Fashion Mio

5. DEKONSTRUIRANI ČVOR - Ostavite krajeve labavima dok radite svoj sljedeći čvor od kose te uživajte u frizuri koja je pola rep, pola čvor i totalno cool. Učvrstite kosu velikom elastičnom gumicom te stvorite petlju tako da kosu zavrnete dva puta. 

Photo: Yahoo! Beauty
Photo: Yahoo! Beauty

6. TURBAN - Savršeno rješenje za "bad hair day". Turban dovoljno sakriva, ali i dovoljno otkriva. Savršen, moderan i tako trendi!

Photo: TotalBeauty.com
Photo: TotalBeauty.com

7. ČVRSTE KOVRČE - Kovrčava kosa je prekrasna, zavidimo vam na njoj, ali znamo da je jednako tako često van kontrole. Dodate li maramu u kosu krasno ćete ih učvrstiti na jednom mjestu te dobiti savršen modni dodatak na svoj look. 

Photo: Curls Understood
Photo: Curls Understood