7 makeup trikova za instantno svježiji look

| Beauty |

Top 7 najboljih makeup trikova za užurbana jutra
Top 7 najboljih makeup trikova za užurbana jutra

 Postojalo je vrijeme u našem životu kada nam je makeup služio za eksperimentiranje. Ponekad još uvijek i jest. Ali u tipična radna jutra od ponedjeljka do petka, ima samo jednu svrhu: da nas razbudi i da izgledamo svježije i budnije, a ne umorno kao da nismo kako spada spavali tjednima. U nastavku donosimo 7 odličnih trikova kako u nekoliko minuta izgledati svježe i odmorno. 

Pomiješajte skincare i makeup
Valjda znate da su svi oni proizvodi za njegu koje imate u ormariću odgovorni za besprijekorno nanošenje šminke. Pomiješajte svoj hidratantni serum s tekućim puderom i nanesite na lice za savršen, zdravi i jednomjerni sjaj. 

Koristite korektor na potrebnim mjestima
Nakon podočnjaka i prištića, obavezno dodajte malo korektora oko nosa i usana kako biste uklonili crvenilo i diskoloraciju. Najmanji dio koji pravi najveću razliku.

MAC PRO LONGWEAR CONCEALER
MAC PRO LONGWEAR CONCEALER

...baš kao i highlighter!
Već znate što malo highlightera može učiniti za vaše obraze, ali prava magija će se dogoditi tek kad ga stavite ispod donje linije kapka. Reflektirajuće čestice privlače pozornost na centar vaših očiju, zbog čega cijelo područje izgleda svježije i odmornije. 

Razmislite gdje stavljate rumenilo
Iako smo cijeli život stavljali rumenilo na jagodice, izgleda da je bolji način za svježiji look nanošenje rumenila na način na koji stavljamo bronzer. Dakle najveći dio proizvoda treba fokusirati na vrhove jagodične kosti te laganim pokretima izblendati rumenilo prema sredini lica. Tako će lice izgledati više skulpturirano. 

Clinique, MAC, Essence
Clinique, MAC, Essence

Preskočite smoky-eye
Ili ga jednostavno ostavite za večernji look. Za svaki dan, birajte neutralna sjenila uz malo eyelinera, jer vas svaki pre tamni look čini umornijima i starijima. 

Nikad ne preskačite maskaru
Činjenica: duge, uvijene trepavice razlog su zašto neke žene izgledaju budnije i svježije onda kada to i nisu.

Clinique Chubby Lash Fattening Mascara
Clinique Chubby Lash Fattening Mascara

Dodajte ruž za usne
Ako je maskara ključ za otvorenije i budnije oči, onda je ruž najbrži način kako zaokružiti cijeli look. Nježna roza nijansa dodat će taman dovoljno boje u vaše lice za osvježeniji look, a za crvenim i koraljnim nijansama posegnite u ona posebno teška jutra kad vam treba sva dodatna pomoć.