7 esencijalnih ulja za radijantnu kožu

| Beauty |

Into The Gloss
Into The Gloss

Zima vas je ostavila sa suhom kožom? Za razliku od hidratantnih krema, esencijalna ulja ne začepljuju pore, popravljaju teksturu, izgled i osjećaj na koži. U nastavku otkrivamo 7 esencijalnih ulja koja MORATE imati u svojoj beauty kolekciji!

Ulje jojobe

Najčešće i najhidratantnije ulje, savršeno za baš sve tipove kože. Jako je lagano i upija se u kožu nevjerojatno brzo, a njegova protu-upalna svojstva ćete obožavati više od ičega.  

Ulje ploda divlje ruže

Savršeno za suhu ili stariju kožu; njeguje, regenerira i zateže. Ovo ulje ima esencijalne masne kiseline koje smanjuju crvenilo tako što smiruju kožu, a istovremeno zaglađuju teksturu nastalu od ožiljaka. 

Arganovo ulje

Ovo ulje ima visok udio vitamina E i antioksidansa koji su odlični u borbi protiv starenja kože. Ovo ulje može reducirati male linije na licu i neće ostaviti masni trag na koži.

Tamanu ulje

Preporučljivo za problematičnu kožu i kožu sklonu aknama jer je bogato masnim kiselinama, antioksidansima i sadrži antibakterijska svojstva. Nevjerojatno ljekovito za iritiranu kožu ili ožiljke od akni. 

Ulje noćurka

Ovo je najbolje anti-aging ulje. Ekstremno je hidratantno za suhu kožu te će smanjiti izgled bora, pojačati regeneraciju stanica kože i održati je mekom. Također, može se koristiti kao lijek za kožne bolesti poput psorijaze. 

Ulje avokada

Odličan izvor omega-3 masnih kiselina i vitamina A, D i E. Ekstremno hidratantno te pomaže smanjiti upale na koži. 

Maslinovo ulje

Jedno od najmasnijih ulja, savršeno za ekstremno suhu kožu. Obavezno pronađite organsko maslinovo ulje.