6 trikova kojima će vaši zubi izgledati bjelije

| Beauty |

6 savjeta za prividno bjelije zube
Plavi podtonovi vizualno izbjeljuju osmjeh

Nažalost, ne možemo svi ići na profesionalno izbjeljivanje zubi kad god nam se učine pomalo sivkastima ili žutima. Ok, zvijezde očito mogu... Ali za sve nas, pronašli smo brzinski spas u ovih 6 trikova kojima će naši zubi izgledati bjelije i svjetlije - i to sve bez posjeta zubaru!

U nastavku pročitajte o kojim trikovima pričamo i pokušajte već danas iskoristiti barem jedan od njih:1. Koristite bronzer

Nanesite lagani sloj matiranog bronzera preko linije donje čeljusti. Što vaša koža izgleda tamnije, to će u usporedbi s njom vaši zubi biti bjeliji i sjajniji. 2. Proizvode za izbjeljivanje držite u hladnjaku

Sigurno ste kad tad kupili i isprobali neki proizvod za izbjeljivanje zubi kod kuće - poput primjerice trakica za izbjeljivanje zubi. Ako koristite takve proizvode obavezno ih držite u hladnjaku jer njihov glavni sastojak, hidrogen peroksid, ne djeluje jednako dobro u zagrijanom stanju. 

3. Jedite povrće

Zgrabite taj celer ili mrkvu (i jabuka će biti u redu) nakon što popijete bilo kakvo piće koje ima moć mrljanja zubi (poput: kave, čaja i crnog vina). Hrskava, vlaknasta tekstura povrća prirodno djeluje kao četka za mrlje, koje je neko piće na vašim zubima moglo ostaviti.

4. Isperite zube octom

Isperite zube jabučnim octom kako biste nježno i prirodno uklonili mrlje sa zubiju. Neka jednu trećinu čaše čini ocat, a ostale dvije trećine voda. 

5. Pijte na slamku

Uz sve što pijete koristite slamku. Uključujući i kavu i čaj! Na taj ćete način spriječiti mrljanje zubi.6. Izaberite bijelo umjesto crnog vina

Prije nego nas napadnete i zgrozite se jer vam je crni pinot najdraže vino - sjetite se što on čini vašim zubima. Kako biste izbjegli mrlje, umjesto čaše crnog naručite čašu bijelog vina - ili još bolje, šampanjca!