6 nijansi lakova za nokte kojima nećete moći odoljeti ovog ljeta

| Beauty |

Omiljeno godišnje doba mnogih od nas samo što nije počelo! Sezona limunada, dana na plaži, valova u kosi i – šarenih lakova za nokte.

Ovog ljeta u trendu su razne boje- od palma zelenih do prelijepih žutih lakova. U nastavku vas donosimo 6 lakova za nokte kojima nećete moći odoljeti ovog ljeta.

Boja crvene naranče
Ova raskošna nijansa između koraljne i crvene je potpuni hit za nadolazeće ljeto. Osim toga, boja crvene naranče na noktima pristaje skoro svakom tenu, a uz to i ističe preplanulost kože.

Zelena boja
Zelena boja je hit svakog ljeta, a ovog ljeta ćemo je nositi u nijansi lišća i palmi,kako bi nam se nokti slagali uz predivnu prirodu koja nas okružuje. Odaberite srednje zelenu nijansu, i uživajte cijelog ljeta u noktima boje palme.

Boja ciklame
Konačno se odrecite jedne te iste rozikastu nijansu kojom lakirate nokte godinama, i prigrlite fantastičnu boju ciklame koja će ovo ljeto učiniti nezaboravnim! Odaberite nijansu koja pristaje uz vaš podton kože.

Stone brown nijansa
Bogata „stone brown“ nijansa može biti izuzetno chic za ovo ljeto. Zemljani tonovi divno stoje svima i super su promjena nakon suptilnih nijansi poput baby pink ili nude.

Bijela boja
Beli lak je neprolazni hit.Ova svježa nijansa izgleda veoma chic, a dodatno naglašava ljepotu ruku I preplanuli ten. Birajte bijele lakove s opaque finišem – neprovidnom pigmentacijom.

Žuta boja
Nijedno ljeto ne može proći bez vibrantne žute boje! Ovog ljeta, žuti lak ćemo nositi u boji ljetnog sunca – ni previše neon, ni previše umekšan. Žuta je savršena nijansa da razveselite cijeli outfit.