5 ulja za njegu kose

| Beauty |

Hidratacija i njega kose je neophodna tijekom ljetnih dana.

Aussi - 3 Miracle Oil
Aussi formule već su se dokazale kao čudotvorne, a ovo ulje, odnosno 3 čudesna ulja, pružit će vašoj kosi sjaj te će je učiniti mekanom i podatnom. Svakako je must za ovo ljeto!

Douglas - 7 Wonder Oil Treatment
Osim što popravlja oštećenja, 7 Wonder Oil Treatment, također sprječava ispucale vrhove te vašoj kosi daje sjaj, glatkoću i vrlo potrebnu hidrataciju tijekom ljetnih dana.

Polysianes - Monoï Morinda
Zahvaljujući svojoj visokoj koncentraciji u Monoï cvijeta iz Tahitija i Morinda, ovo Polysianesovo ulje hrani i štiti vašu kosu. Može ga koristiti za tijelo, kao i za kosu. Na tijelo se nanosi nakon tuširanja dok je koža još uvijek vlažna, a dati će joj instantnu glatkoću. Za kosu koristite par kapi koje ćete umasirati u vrhove kose.

L'Oreal – Elvive
Bogata i lagana foruma ovog ulja, prilagođava se suhoj i devitaliziranoj kosi te ju hrani i vraća vitalnost bez da ju zamasti. L'Orealovo ulje Elvive donijeti će vašoj kosi sjaj, omekšat će ju, zaštititi pa i ukrotiti od vlage.

Garnier – Fructis Oil
Ulje Garnier donosi sjaj i održava kosu zdravom, sjajnom i glatkom. Vlaži kosu prije ili poslije pranja. Možete ga koristiti i tijekom dana na plaži ili kada je kosa izložena štetnim vanjskim uvjetima.