5 savršenih jeftinih sjenila koja su bolja od highlightera

| Beauty |

5 savršenih jeftinih sjenila koja su bolja od highlightera
Ako želite ovakav sjaj - nastavite čitati!

Pronaći izvrstan highlighter je ponekad teže nego što mislimo. Ako ste pravi ljubitelj highlighta, to znači da želite jak i napadan sjaj, koji je češće primjeren za večernje izlaske nego li za dan, što ujedno znači da vas prosječni highlighter na tržištu neće zadovoljiti jer neće biti dovoljno izražajan.

U tome slučaju moramo postati kreativnije, a što je bliže highlighteru od sjenila? Upravo smo u raznoraznim jeftinim sjenilima pronašli odličnu alternativu highlighteru, a čak i više, u njima smo pronašli i neke od najpoznatijih nijansi highlightera na tržištu!

Korištenje sjenila umjesto highlightera ima višestruke prednosti: Uštedjet ćete na proizvodu, taj koji kupite koristit ćete dva-u-jedan, a radi li se o baked sjenilu koji možete koristiti mokro io suho, otvorit će vam se i opcija jačeg i slabijeg nijansiranja kakvu dosad niste imali. U nastavku saznajte nešto više o top 5 sjenila highlightera.

1) KIKO WATER EYESHADOW 208 LIGHT GOLD - 94 kn

5 savršenih jeftinih sjenila koja su bolja od highlightera
Kiko

Možda će vam na prvu biti čudno što smo rekli navesti jeftina sjenila u zamjenu za highlighter, no ovaj je u stvari vrlo pristupačan i jako dobar. Naime, ova Kiko nijansa sjenila je dvojnik jednog od najpopularnijih MAC-ovih limitiranih highlightera, točnije nijanse "Whisper of Gilt", čija je cijena oko 240 kuna, no prije svega ga je vrlo teško nabaviti. Ovo Kiko sjenilo ostavlja identičan, izražajan zlatno blijedi sjaj, koji ćete bez problema uhvatiti i s kamerom na mobitelu.

2) ESSENCE 3D EYESHADOW 08 IRRESISTIBLE VANILLA LATTE - 24 kn

5 savršenih jeftinih sjenila koja su bolja od highlightera
Essence

Ovo dvobojno Essence sjenilo (bijelo zlatno), jedno je od izražajnijih jeftinih sjenila na tržištu radi tzv. 3D šljokičasta efekta. Kao highlighter možete koristiti svaku boju zasebno, ili ih pomiješati, čime ste s 24 kune praktički kupili dva sjenila i dva highlightera; Zvuči dobro, zar ne?

3) CATRICE LIQUID METAL EYESHADOW 020 GOLD N' ROSES - 34 kn

5 savršenih jeftinih sjenila koja su bolja od highlightera
Catrice

Catriceova Liquid Metal linija sjenila za oči idealna je za djevojke koje vole imati neopisivo blještave oči (posebice nanesete li ga vlažnim kistom), ali i za one željne napadna highlightera. Predlažemo vam predivnu toplu, ružičastu nijansu prožetu zlatnim sjajem imena Gold N' Roses, no izvrsna je i nijansa šampanjca 030 We Are The Champagnes te bakrena 120 Satina Van Der Woodsen.

4) E.L.F. STUDIO BAKED EYESHADOW #81271 ENCHANTED - 23 kn

5 savršenih jeftinih sjenila koja su bolja od highlightera
e.l.f.

e.l.f. je jedan od brendova kojega obožavaju beauty blogerice jer je kvalitetan, a prije svega vrlo pristupačan. U svojoj ponudi ima i ovo Studio Baked sjenilo koje se može koristiti mokro ili suho, a mješavina je nude i zlatne boje. Osim ove, mogla bi vam se svidjeti i nijansa #81273 Toasted koja je nešto tamnija.

5) COVERGIRL BOMBSHELL EYESHADOW 300 ICE QUEEN - 50 kn

5 savršenih jeftinih sjenila koja su bolja od highlightera
Covergirl

Ovo Covergirl sjenilo je jedino kremaste teksture, čime olakšava posao djevojkama koje šljokičasto sjenilo ne mogu dovoljno stopiti s kožom. Pakiranje sadrži 5.4 ml proizvoda i jednostavno je za uporabu. Izabrali smo bijelo-srebrnu nijansu Ice Queen, kako bismo ponudili highlighter u svakoj boji, no izvrsna sjenila su i zlatni 315 Gold Goddess te bakreni 325 Copper Fling.